Wat kost een vloerkleed laten reinigen?

Wat kost een vloerkleed laten reinigen?

Inclusief halen en brengen. Klaar in één week.

Vloerkleden zijn in er in vele soorten. Perzische tapijten, berber tapijten, zijde tapijten en andere fijn geknoopte tapijten zijn kostbaar en moeten dan ook op een speciale manier gereinigd en behandeld worden. Elk type vezel waarvan een tapijt gemaakt is zoals wol, zijde, katoen en synthetisch vraagt om verschillende manieren van reinigen. Alleen zo kan er gegarandeerd worden dat een vloerkleed niet gaat krimpen of dat kleuren gaan doorlopen.


Chem-Dry Tapiclean heeft ruim 30 jaar ervaring in het reinigen van alle soorten vloerkleden zoals Chinese vloerkleden, Afghaanse vloerkleden, wollen vloerkleden, zijde vloerkleden, hoogpolige vloerkleden en Perzische tapijten.

10000+
Klanten gingen u al voor
100%

Perfect schoon

100%
Green & Clean reiniging
8,8
Klanten beoordeling cijfer

Vloerkleed laten reinigen, hoe werkt het?

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Afspraak inplannen

U kunt direct op deze pagina een exacte offerte opvragen en u wens aangeven wanneer het vloerkleed eventueel opgehaald mag worden. De klantenservice zal u altijd eerst bellen voordat het een definitieve opdracht is.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Elke week rijden wij onze routes om vloerkleden op te halen. U krijgt van tevoren een tijd indicatie wanneer de chauffeur zal komen.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

De vloerkleden die in onze tapijt reiniging werkplaats binnen komen worden eerst gecontroleerd op bijzonderheden en soort vloerkleed. Hierop wordt dan de juiste reiniging afgestemd. Indien nodig nemen we nogmaals met u contact op.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Los vuil en zand worden uit het vloerkleed verwijderd met behulp van een speciale klopmachine en industriële stofzuigers. Daarna vind de grondige dieptereiniging plaats. Wanneer het vloerkleed gereinigd is wordt deze op een zoveel mogelijk natuurlijke manier gedroogd.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Er zijn speciale behandelingen zoals het verwijderen van huisstofmijt, urine geur huisdier, impregneren, aparte vlekken verwijderen, die we tijdens of na de reiniging uitvoeren. 

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Inplannen terug bezorgen

Nadat in de werkplaats gecontroleerd is dat het vloerkleed helemaal schoon is gaan wij met u een afspraak inplannen om het terug te bezorgen. Veelal zal dit al met één week zijn. Wij stellen u een terug breng moment voor via de e-mail. 

Kies de deal die past bij u wensen en budget.

Budget

Fris &

Schoon

€60,50 

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw *

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Drogen

Meest gekozen

Schoon & Impregneren

€72,60

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw *

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Extra vlek verwijdering

Vuilwerend maken| Impregneren

Anti-Allergeen huisstofmijt

Drogen

Geurtjes & Huisdier

Speciaal & 

Hygiënisch

€84,70

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw *

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Extra vlek verwijdering

Geur verwijdering oa huisdier

Vuilwerend maken| Impregneren

Anti-allergeen huisstofmijt

Drogen

Bij ons betaald u nooit teveel.

Wanneer u meerdere vloerkleden wilt laten reinigen betaald u bij ons het aantal vierkante meters keer de vierkante meter prijs. Met een minimum van 2 m2. Kies het pakket die het beste bij u wensen en budget past. U krijgt dan via de mail een bevestiging. U wordt gebeld voor het maken van een afspraak. Het vloerkleed zal op de afgesproken dag en tijd worden opgehaald. Wanneer het vloerkleed is gereinigd zullen wij u via de mail een terug bezorg moment voorstellen. Nadat u dit bevestigd heeft wordt het tapijt bij u afgeleverd. Betalen kan heel eenvoudig door te pinnen.


Wanneer er sprake is van nare geurtjes zoals urine, braaksel of andere vervelende geurtjes dient u voor het Speciaal & Hygiënisch pakket te kiezen.


Voor enkele soorten tapijten kan er een toeslag berekent worden. Dit zijn zijde en katoenen tapijten en ook tapijten die dubbelzijdig te gebruiken zijn. Heeft u zeer kostbare of antieke tapijten die u wilt laten reinigen vraag dan naar onze speciale prijzen en mogelijkheden.


*De prijzen voor het reinigen van bepaalde Perzische tapijten, antieke tapijten, of tapijten met zeer kwetsbare vezels zoals zijde kunnen afwijken. De kosten voor de haal en breng service zijn € 26,60 per opdracht / klant.


Checklist

Wanneer u een offerte aanvraagt noteer dan alvast voor uzelf de maat of maten van de vloerkleden.

Wat is het materiaal van het vloerkleed. Is het bijv. wol, zijde, synthetisch of een mengeling?

Zijn er bijzonderheden in de zin van aparte vlekken?
Stinkt het vloerkleed naar urine of ruikt het erg muf?
Heeft u hulp nodig bij het terug leggen van het vloerkleed? Kies dan voor de extra gemak deal.

Wij beloven u als klant de beste vloerkleed reiniging met veilige milieuvriendelijke producten. Wij laten geen zeep of plakkerig residu achter in het tapijt. Het vloerkleed zal dus niet snel opnieuw vuil worden. Wij streven naar het best haalbare resultaat. Waarbij wij extra aandacht besteden aan vlekken. Onze Green&Clean reiniging is Schoner, Droger en Gezonder.

Wat kost een vloerkleed reinigen?
null

Kies hier de deal die het beste bij u wensen past

KLIK HIER