Wat kost een vloerkleed laten reinigen?

Wat kost een vloerkleed laten reinigen?

Inclusief halen en brengen. Klaar in één week.

Vloerkleden zijn in er in vele soorten. Perzische tapijten, berber tapijten, zijde tapijten en andere fijn geknoopte tapijten zijn kostbaar en moeten dan ook op een speciale manier gereinigd en behandeld worden. Elk type vezel waarvan een tapijt gemaakt is zoals wol, zijde, katoen en synthetisch vraagt om verschillende manieren van reinigen. Alleen zo kan er gegarandeerd worden dat een vloerkleed niet gaat krimpen of dat kleuren gaan doorlopen.


Chem-Dry Tapiclean heeft ruim 30 jaar ervaring in het reinigen van alle soorten vloerkleden zoals Chinese vloerkleden, Afghaanse vloerkleden, wollen vloerkleden, zijde vloerkleden, hoogpolige vloerkleden en Perzische tapijten.

10000+
Klanten gingen u al voor
100%

Perfect schoon

100%
Green & Clean reiniging
8,8
Klanten beoordeling cijfer

Vloerkleed laten reinigen, hoe werkt het?

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Afspraak inplannen

U kunt direct op deze pagina een exacte offerte opvragen en u wens aangeven wanneer het vloerkleed eventueel opgehaald mag worden. De klantenservice zal u altijd eerst bellen voordat het een definitieve opdracht is.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Vloerkleed ophalen

Elke week rijden wij onze routes om vloerkleden op te halen. U krijgt van tevoren een tijd indicatie wanneer de chauffeur zal komen.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Vloerkleed inspecteren

De vloerkleden die in onze tapijt reiniging werkplaats binnen komen worden eerst gecontroleerd op bijzonderheden en soort vloerkleed. Hierop wordt dan de juiste reiniging afgestemd. Indien nodig nemen we nogmaals met u contact op.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Het kloppen, zuigen en reinigen

Los vuil en zand worden uit het vloerkleed verwijderd met behulp van een speciale klopmachine en industriële stofzuigers. Daarna vind de grondige dieptereiniging plaats. Wanneer het vloerkleed gereinigd is wordt deze op een zoveel mogelijk natuurlijke manier gedroogd.

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Speciale behandelingen

Er zijn speciale behandelingen zoals het verwijderen van huisstofmijt, urine geur huisdier, impregneren, aparte vlekken verwijderen, die we tijdens of na de reiniging uitvoeren. 

Chem-Dry vloerkleed laten reinigen

Inplannen terug bezorgen

Nadat in de werkplaats gecontroleerd is dat het vloerkleed helemaal schoon is gaan wij met u een afspraak inplannen om het terug te bezorgen. Veelal zal dit al met één week zijn. Wij stellen u een terug breng moment voor via de e-mail. 

Kies de deal die past bij u wensen en budget.

Budget

Fris & Schoon Deal*

95,-

Basis tarief 1e vloerkleed t/m 4 m2 

daarna + € 17,95 per m2

Vloerkleed ophalen

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Drogen

Retour bezorgen

Meest gekozen

Schoon & Impregneren*

99,95

Basis tarief 1e vloerkleed t/m 4 m2

daarna + € 18,95 per m2

Vloerkleed ophalen

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Vuilwerende laag | Impregneren

Drogen

Retour bezorgen

Extra gemak

Hygiënisch & 

extra gemak Deal*

110,-

Basis tarief 1e vloerkleed t/m 4 m2

daarna + € 19,95 per m2

Vloerkleed ophalen

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Anti-allergeen huisstofmijt

Vuilwerende laag | Impregneren

Drogen

Retour bezorgen

Uitrollen op de gewenste plaats

Bij ons betaald u nooit teveel.

Wanneer u meerdere vloerkleden wilt laten reinigen betaald u alleen voor het 1e vloerkleed het basistarief. Daarna alle overige vierkante meters keer de m2 prijs met een minimum van 2 m2 per extra vloerkleed. Kies de deal die het beste bij u wensen en budget past. U krijgt dan via de mail een bevestiging. U wordt gebeld voor het maken van een afspraak. Het vloerkleed zal op de afgesproken dag en tijd worden opgehaald. Wanneer het vloerkleed is gereinigd zullen wij u via de mail een terug bezorg moment voorstellen. Nadat u dit bevestigd heeft wordt het tapijt bij u afgeleverd. Betalen kan heel eenvoudig door te pinnen.


Soms zijn er extra behandelingen nodig voor het meest optimale resultaat. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van urine geur van huisdieren. Of voor het verwijderen van extreme vlekken. Mocht dit nodig zijn dan zullen wij van tevoren u hiervoor een prijsopgave doen. 


Voor enkele soorten tapijten kan er een toeslag berekent worden. Dit zijn zijde en katoenen tapijten en ook tapijten die dubbelzijdig te gebruiken zijn. Heeft u zeer kostbare of antieke tapijten die u wilt laten reinigen vraag dan naar onze speciale prijzen en mogelijkheden.


*De prijzen voor het reinigen van bepaalde Perzische tapijten, antieke tapijten, of tapijten met zeer kwetsbare vezels zoals zijde kunnen afwijken. 


Checklist

Wanneer u een offerte aanvraagt noteer dan alvast voor uzelf de maat of maten van de vloerkleden.

Wat is het materiaal van het vloerkleed. Is het bijv. wol, zijde, synthetisch of een mengeling?

Zijn er bijzonderheden in de zin van aparte vlekken?
Stinkt het vloerkleed naar urine of ruikt het erg muf?
Heeft u hulp nodig bij het terug leggen van het vloerkleed? Kies dan voor de extra gemak deal.

Onze Green&Clean belofte!

Wij beloven u als klant de beste vloerkleed reiniging met veilige milieuvriendelijke producten. Wij laten geen zeep of plakkerig residu achter in het tapijt. Het vloerkleed zal dus niet snel opnieuw vuil worden. Wij streven naar het best haalbare resultaat. Waarbij wij extra aandacht besteden aan vlekken. Onze Green&Clean reiniging is Schoner, Droger en Gezonder.

Wat kost een vloerkleed reinigen?
null

Kies hier de deal die het beste bij u wensen past

KLIK HIER
arrow_drop_up arrow_drop_down