10 april 2018 
4 min. leestijd

Waarom kiezen bedrijven voor Chem-Dry tapijtreiniging?

Waarom kiezen bedrijven voor Chem-Dry tapijtreiniging?

Het Chem-Dry tapijtreinigingsproces was gebaseerd op het idee dat er een eenvoudiger en effectievere manier moest zijn om tapijten te reinigen dan de traditionele “stoomreinigers”, die liters zeep en water in het tapijt achter laten waardoor de droogtijd veel te lang is. Chem-Dry heeft de Hot Carbonating Extraction reinigingsmethode uitgevonden en gepatenteerd. Deze tapijtreiniging  methode maakt gebruik van toonaangevende apparatuur en gepatenteerde carboniserende reinigingsoplossingen om vuil in het tapijt tot diep in de vezels los te maken en door het bruisend effect naar de oppervlakte te brengen waar het dan gemakkelijk weggezogen kan worden. Het resultaat is een diepere reiniging, mooi schoon en een snelle droogtijd.

Sinds 1977 is Chem-Dry de marktleider in innovatie op het gebied van tapijtreiniging en meubelreiniging. Chem-Dry heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma, waarbij de technologie elk jaar opnieuw verfijnd wordt. Zo kunt u als bedrijf het volste vertrouwen hebben in het meest effectieve en veilige tapijtreinigingsprocedé.

ChemDry Harris Research

Hoofdkantoor Chem-Dry VS.

Als bedrijf kunt u niet dagen wachten totdat het gereinigde tapijt droog is. Het Chem-Dry proces gebruikt gemiddeld 80% minder water dan andere traditionele systemen. De droogtijd is vaak slechts enkele uren. Dat betekent dat uw bedrijfsactiviteiten niet worden onderbroken. Veelal gebeurd het reinigen van tapijt bij bedrijven in de avonduren na kantoortijd. Zo kan iedereen gewoon de volgende dag aan het werk op een schoon, fris en droog tapijt.

Het Chem-Dry tapijtreiniging proces draagt op twee manieren bij aan een gezondere omgeving. Ten eerste zijn onze belangrijkste producten Groen Gecertificeerd. De componenten van The Natural®, ons belangrijkste product, staat op de GRAS lijst van de FDA en is volledig veilig en niet toxisch. Ten tweede gebruiken wij 80% minder water waardoor het tapijt niet doordrenkt wordt met vocht tot in de rug van het tapijt. Te veel vocht in het tapijt is een voedingsbodem voor schimmels, meeldauw en bacteriën. Door minder vocht te gebruiken is het tapijt niet alleen sneller droog maar ook nog eens gezonder.

Tapijtreiniging voor een gezondere werkomgeving

Chem-Dry draagt bij aan een beter binnenmilieu.

Ons belangrijkste product voor tapijtreiniging, The Natural®, bevat geen vuil aantrekkende zepen, detergenten of agressieve chemicaliën, zodat het tapijt langer schoon zal blijven. Minder frequente tapijtreiniging schoonmaakbeurten betekent simpel dat u geld bespaart.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij bedrijven van goed tapijtonderhoud advies voorzien. Indien gewenst in samenspraak met de leverancier van het tapijt. Door het opstellen van een Continu Schoon Tapijt plan (CST) wordt het tapijt optimaal onderhouden en vlekken regelmatig uit het tapijt verwijderd. Zo blijft het tapijt langer mooi en hygiënisch fris voor alle gebruikers. Bedrijven die gebruik maken van het CST plan hoeven minder vaak het hele tapijt te laten schoonmaken. Dit bespaart kosten en het tapijt gaat ook nog eens langer mee.

Tapijtreiniging werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers die veelal al jaren voor Chem-Dry werken. Door jaarlijkse trainingen wordt de kwaliteit gewaarborgd. Chem-Dry beloofd haar klanten de beste kwaliteit van reinigen met de beste producten en de snelst drogende tapijten.

Chem-Dry trainingen

Chem-Dry convention

Onze adviseur komt u graag bezoeken voor het geven van een goed tapijtonderhoud advies. Tevens verzorgen wij indien gewenst een complete proefreiniging. Zo kunt u met eigen ogen zien dat Chem-Dry het beste resultaat geeft.

Contact met een Chem-Dry adviseur

Reactie plaatsen