Vloerkleed reinigen Heerlen, Eindhoven, Helmond incl halen en brengen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vloerkleed reinigen Heerlen, Eindhoven, Helmond

Inclusief halen en brengen. Klaar in één week

Laat uw vloerkleed reinigen, professioneel door de vakman met meer dan 28 jaar ervaring! Wij reinigen elk type vloerkleed. Zoals perzische tapijten, wollen vloerkleden, nepal vloerkleden en vele andere soorten. Wollen vloerkleden schoonmaken vraagt een vakkundige aanpak. Dit soort vloerkleden mogen niet gereinigd worden met agressieve chemicaliën. Daarom hebben wij een speciale methode voor het reinigen van perzische tapijten, berbers en andere wollen tapijten, zowel laag als hoogpolig. Een veilige reiniging waarbij de wol niet aangetast wordt en de structuur van uw vloerkleed behouden blijft. Uw vloerkleed wordt mooi schoon en fris. De wol zal weer heerlijk zacht aanvoelen.

Vloerkleed reinigen |Green&Clean

Vloerkleed schoonmaken mooi schoon en fris

Schoon en Fris resultaat

Uw vloerkleed wordt grondig en diep gereinigd. Waar nodig behandelen we de vlekken extra voor een optimaal resultaat. Uw vloerkleed schoon en fris.

Vloerkleed schoonmaken milieuvriendelijk

Veilige reiniging voor wol

Onze producten zijn GROEN gecertificeerd en speciaal geschikt voor het reinigen van alle soorten vloerkleden. Veilig zonder gevaar op krimp.

ChemDry vloerkleed schoonmaken ophaal service

Haal en breng service

Vloerkleden worden door ons wekelijks opgehaald en één week later weer bij u thuis afgeleverd. Des gewenst leggen wij het karpet voor op de plaats.

Wat kost een vloerkleed reinigen?

Vloerkleed reinigen alle soorten

Hoe wordt een vloerkleed gereinigd?

Nadat u van ons een duidelijke prijsopgave heeft gekregen met een vaste prijs wordt er een afspraak gemaakt om u vloerkleed op te halen. Ophalen en terug bezorgen doen wij wekelijks en veelal in de namiddag en vroege avonduren. Onze chauffeur helpt u eventueel bij het oprollen van het vloerkleed. Eventueel kunt u bijzonderheden aangeven zodat wij hier tijdens het reinigings proces rekening mee kunnen houden. In onze werkplaats wordt het vloerkleed gecontroleerd en geïnspecteerd. Het vloerkleed wordt met behulp van onze klopmachine eerst van het losse vuil ontdaan. Vervolgens wordt uw kleed grondig en diep gereinigd met de juiste reinigings producten afhankelijk van het materiaal. Na de reiniging en de eventuele extra behandelingen wordt het tapijt op een gecontroleerde, rustige manier gedroogd. Wanneer het vloerkleed droog is controle we nogmaals of het mooi schoon en fris is. Daarna zal uw kleed ingepland worden om terug te bezorgen. Veelal zal dit al na één week zijn.

Vlekken verwijderen uit vloerkleed

Speciale behandelingen en vlekverwijdering.

Soms kan het nodig zijn het vloerkleed extra te behandelen. Bijvoorbeeld vanwege een ongelukje van uw huisdier. Het vloerkleed wordt dan niet alleen grondig gereinigd maar ook speciaal behandeld om de geur van het ongelukje (urine) te verwijderen. 

Ook in het geval van bepaalde vlekken zijn er extra mogelijkheden. Denk hierbij aan  koffie,- theevlekken, inktvlekken en wijnvlekken. 

Vloerkleed schoonmaken - speciale behandelingen

- Vuilwerende laag aanbrengen
- Hygiene behandeling (huisstofmijt)
- Speciale vlekverwijdering ook van oude vlekken

- Waterschade behandeling

- Geurbehandeling


Huisdier vlekken verwijderen     ChemDry Groen gecertificeerd

100% tevredenheid garantie!

Onze specialisten zullen er alles aan doen om uw vloerkleed mooi schoon te krijgen. Van te voren maken wij duidelijke afspraken over wat de mogelijkheden zijn en wat u van de reiniging mag verwachten. Wij beloven u de beste kwaliteit reiniging met veilige producten met een optimaal resultaat.

Karpetreiniging 100% tevredenheid garantie

Vloerkleed schoonmaken regio Heerlen - Eindhoven - Helmond

* Duidelijke prijsopgave vooraf

* Veilige reiniging voor (hoogpolige) wollen vloerkleden

* Met nieuwe vuilwerende laag

* Inclusief halen en brengen

* Veilige vlekverwijdering voor wol

* Milieu bewust GROEN gecertificeerd

* Mooi schoon en zacht resultaat


Wat klanten over ons vertellen

Onze 20 jaar oude pers zag er na de reiniging weer mooi fris uit. Vooral de kleuren kwamen weer tot hun recht. 

Karpetreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Peter - Eindhoven

Ons karpet stonk enorm doordat de kat zijn behoefte erop had gedaan. Tot onze verbazing ruiken we er helemaal niets meer van en ook de vlek is volledig verdwenen.

Karpetreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Jolanda - Geleen

Gewoon super hoe mijn berber erweer uitziet. Hij voelt weer zacht en fris aan. Tevens wil ik jullie bedanken voor de goede service.

Karpetreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Mevr. A - Valkenswaard

Direct online een prijsopgave

Vloerkleed schoonmaken offerte aanvragen
Wij gebruiken cookies.