Vloerkleed reinigen Heerlen

Inclusief halen en brengen. Klaar in één week.

Laat uw vloerkleed reinigen, professioneel door de vakman uit uw regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Hoensbroek met meer dan 30 jaar ervaring! Wij reinigen elk type vloerkleed. Zoals perzische tapijten, wollen vloerkleden, nepal vloerkleden en vele andere soorten. Wollen vloerkleden schoonmaken vraagt een vakkundige aanpak. Dit soort vloerkleden mogen niet gereinigd worden met agressieve chemicaliën. Daarom hebben wij een speciale methode voor het reinigen van perzische tapijten, berbers en andere wollen tapijten, zowel laag als hoogpolig. Een veilige reiniging waarbij de wol niet aangetast wordt en de structuur van uw vloerkleed behouden blijft. Uw vloerkleed wordt mooi schoon en fris. De wol zal weer heerlijk zacht aanvoelen.

Andere regio's:

Vloerkleed schoonmaken Sittard, Vloerkleed schoonmaken Maastricht, Vloerkleed schoonmaken Roermond

Vloerkleed reinigen | Green&Clean

Vloerkleed reinigen Heerlen, Landgraaf, Kerkrade

Schoon en Fris resultaat

Grondige en vezeldiepe reiniging. Vooraf wordt het vloerkleed eerst machinaal uitgeklopt. Vlekken worden speciaal behandeld. Alles voor een mooi en fris resultaat.

Vloerkleed reinigen Heerlen, Landgraaf, Kerkrade

Veilige reiniging voor wol

Onze producten zijn GROEN gecertificeerd en speciaal geschikt voor het reinigen van alle soorten vloerkleden. Veilig zonder gevaar op krimp.
Vloerkleed reinigen Heerlen, Landgraaf, Kerkrade

Haal en breng service

Vloerkleden worden door ons wekelijks opgehaald en één week later weer bij u thuis afgeleverd. Des gewenst leggen wij het karpet voor op de plaats.

Kies de deal die past bij u wensen en budget.

Budget

Fris &

Schoon

€60,50

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw*

Machinaal kloppen

Green&Clean diepte reiniging

Drogen

Meest gekozen

Schoon & Impregneren

€72,60

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw*

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Extra vlek verwijdering

Vuilwerend maken | Impregneren

Anti-Allergeen huisstofmijt

Drogen

Geurtjes & Huisdier

Speciaal & Hygiënisch

€84,70

Vanaf prijs bij 4 m2 incl. btw*

Machinaal kloppen

Green&Clean reiniging

Extra vlek verwijdering

Geur verwijdering oa huisdier

Vuilwerend maken| Impregneren

Anti-allergeen huisstofmijt

Drogen


Hoe werkt een Green&Clean vloerkleed reiniging?

Kies de deal die het beste bij u wensen en budget past. U krijgt dan via de mail een bevestiging. U wordt gebeld voor het maken van een afspraak. Het vloerkleed zal op de afgesproken dag en tijd worden opgehaald. Wanneer het vloerkleed is gereinigd zullen wij u via de mail een terug bezorg moment voorstellen. Nadat u dit bevestigd heeft wordt het tapijt bij u afgeleverd. Betalen kan heel eenvoudig door te pinnen.


*De prijzen voor het reinigen van bepaalde Perzische tapijten, antieke tapijten, of tapijten met zeer kwetsbare vezels zoals zijde kunnen afwijken. De kosten voor de haal en breng service zijn € 26,60 per opdracht / klant.

Onze Green&Clean belofte!

Wij beloven u als klant de beste vloerkleed reiniging met veilige milieuvriendelijke producten. Wij laten geen zeep of plakkerig residu achter in het tapijt. Het vloerkleed zal dus niet snel opnieuw vuil worden. Wij streven naar het best haalbare resultaat. Waarbij wij extra aandacht besteden aan vlekken. Onze Green&Clean reiniging is Schoner, Droger en Gezonder.

Wat kost een vloerkleed reinigen?

Kies hier de deal die het beste bij u wensen past

KLIK HIER
arrow_drop_up arrow_drop_down