16 april 2018 
2 min. leestijd

The Natural® voor gezondere tapijtreiniging

The Natural® voor gezondere tapijtreiniging

Bedrijven bieden graag een schone en gezonde omgeving voor hun klanten en werknemers. Daarbij hoort ook een schoon en hygiënisch tapijt en schone stoffen kantoormeubels. Het schoonmaken van project tapijt en stoffen meubels dient te gebeuren met een reinigingsmethode welke de bedrijfsactiviteiten niet verstoort en voor een mooi schoon resultaat zorgt.

Al meer dan vier decennia heeft het onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Chem-Dry, ultramoderne apparatuur en baanbrekende reinigingsoplossingen ontwikkeld waarmee we voor bedrijven over de hele wereld een grondige diepte reiniging met een positief effect op het binnenmilieu en ook nog eens een snellere droogtijd kunnen bieden.

Vergelijkbaar met het gebruik van spa water om vlekken uit een shirt te verwijderen, heeft Chem-Dry het procedé ontwikkeld om met de kracht van koolzuur vuil en vlekken uit tapijt te verwijderen. De miljoenen koolzuurbelletjes stuwen het vuil naar de oppervlakte waarna onze krachtige tapijtreinigingsmachine het vuil uit het tapijt zuigt. Omdat ons proces veel minder water gebruikt dan andere methoden, kunnen we veel snellere droogtijden garanderen en minder risico op schimmel- en meeldauwgroei. Tapijtreiniging met de ChemDry methode draagt bij aan een gezondere werkomgeving.

Tapijtreiniging voor een gezondere werkomgeving

Aan de basis van ons gezondere reinigingsproces ligt een groen gecertificeerde koolzuurhoudend reinigingsoplossing genaamd The Natural®. The Natural® bevat geen zeep, detergenten of agressieve chemicaliën, dus het biedt een volledig veilig en niet-giftig procedé voor de omgeving zoals de medewerkers en klanten.

Ons koolzuurhoudend reinigingsproduct produceert miljoenen kleine koolzuurbelletjes om het vuil los te maken dat vastzit in het  tapijt en stoffen meubels en tilt het vuil naar de oppervlakte. Omdat de bubbels het grootste deel van het werk voor ons doen, kunnen we 80% minder water gebruiken dan de gewone traditionele tapijtreinigingssystemen. Het resultaat is dat het tapijt en stoffen meubels sneller droog zijn, in slechts 2 – 4 uur in plaats van 1-2 dagen, met als gevolg een minimale of geen verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

ChemDry tapijtreiniging en meubelreiniging biedt bedrijven en instellingen een Schoner, Gezonder en Droger systeem. U kunt erop vertrouwen dat u het beste krijgt. Dat betekent de veiligste en meest effectieve reinigingsoplossingen, toonaangevende apparatuur, snellere droogtijden, goed opgeleide professionele vakmensen en top service. Voor al uw bedrijfslocaties kunt u bij ChemDry terecht.

Meer informatie en/of een proefreiniging

Reactie plaatsen