Tegelvloer vol met vlekken en vegen?

Wij bieden u de meest grondige reiniging regio Heerlen

Een tegelvloer in huis is lekker makkelijk schoonmaken. Zeker in een huisgezin met kinderen en huisdieren. Even snel met de mop of dweil erover heen en de vloer is weer schoon. Of toch niet meer? De tegelvloer blijft vlekken vertonen. Voetstappen lijken niet meer weg te gaan. Kortom de vloer ziet er zelfs na een eigen schoonmaak beurt niet meer uit. Hiervoor is een logische verklaring. In de loop der jaren is er een vettige laag van vervuiling en zeepresten ontstaan op de tegelvloer. Waardoor het zelf moppen of dweilen niet meer het gewenste resultaat geeft. Het is dan tijd om de vloer een keer grondig te laten schoonmaken door een professioneel bedrijf. Waarbij ook de voegen weer mooi schoon worden. Na z'n grondige reiniging van uw tegelvloer kunt u er weer jaren van genieten en zal het zelf regelmatig schoonmaken van de vloer weer voldoening geven.
30 jaar
Ervaring & Vakkennis
8,7
Klanten beoordeling
100 %
Tevredenheid garantie
100 %
Green & Clean
Offerte kosten tegelvloer schoonmaken
Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Geen antwoord apparaat of voicemail. Nee echt persoonlijk contact met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. En bij wat meer technische vragen over de mogelijkheden van onze reiniging services helpt één van onze adviseurs u graag. Dat kan telefonisch maar ook door een kort bezoekje aan huis.
Prijsopgave tegelvloer laten schoonmaken
Bij ons krijgt u altijd vooraf een schriftelijke prijsopgave via de email. Hierin staat wat wij voor u gaan schoonmaken, hoe we dit gaan doen en wat u van onze reiniging services mag verwachten. U weet dus altijd vooraf precies wat het gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.
Chem-Dry specialistische dienstverlening
Onze medewerker zal op de afgesproken tijd bij u thuis komen om de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft voldoende tijd ingepland gekregen om u goed van dienst te kunnen zijn. Hij zal in overleg met u de plaats bepalen waar hij de meubels gaat schoonmaken. Indien mogelijk kan hij dit ook buiten doen op het terras. 
Chem-Dry Green & Clean
Onze reinigingsmethode is veilig voor mens en dier. Geen nare luchtjes of het gebruik van agressieve chemicaliën. Onze producten zijn groen gecertificeerd. De medewerker zal op een veilige manier werken volgens de huidige richtlijnen. Hij zal een werkplek creëren waarbij de vloer wordt afgedekt. De omgeving zal door het reinigen niet vochtig worden. En uiteraard wordt er niet gespat op kasten, deuren of muren.
Chem-Dry onderhoud advies
Wanneer wij u meubels hebben gereinigd krijgt u kosteloos advies over het onderhoud. Wij vertellen u wat de beste methode is voor het verwijderen van bijvoorbeeld vlekken of lichte vervuiling. Tevens kan de medewerker u voorzien van de juiste producten voor een optimaal onderhoud. Zo kunt u jaren plezier hebben van u schone meubels.
Chem-Dry tevredenheid garantie
Wij willen graag dat u als klant volledig tevreden bent over onze services. U mag daarom van ons verwachten dat we alles proberen voor een optimaal mooi schoon resultaat. En mocht na de reiniging uw bevinding zijn dat het niet helemaal schoon is dan komen wij zonder discussie en kosteloos een tweede keer bij u langs.
Tegelvloer laten schoonmaken Heerlen, Kerkrade, Landgraaf

Wij reinigen uw tegelvloer met een uniek systeem. Wij noemen dit de Tile & Stone methode van Chem-Dry. Deze machine is een combinatie van een hoge druk reiniger en twee zware waterzuigers. Met behulp van een afgesloten kap gaan wij u tegelvloer onder hogedruk spoelen. Doordat het water direct wordt weg gezogen is de vloer direct weer droog. En omdat de kap afgesloten is wordt de rest van de omgeving niet nat zoals de muren, deuren of eventueel meubilair wat niet verplaatst kan worden. Het gebruik van reinigingsmiddelen is bij deze manier van werken in de meeste situaties niet nodig. Uw tegelvloer wordt dus niet alleen mooi schoon maar het is ook nog eens zeer milieubewust.

Een tegelvloer reinigen wat kost dat?

Online prijsopgave

Wanneer wij u (keramische) tegelvloer reinigen krijgt u de meest grondige reiniging die er mogelijk is. De tegelvloer wordt echt helemaal mooi schoon en hygiƫnisch. Onze methode van reinigen gaat veel verder als wat u zelf zou kunnen doen met eventueel gehuurde apparatuur. Bespaar u daarom deze moeite. Want voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. De meeste vloer reinigingen zijn in een halve dag klaar. Zodat u 's avonds rustig op de bank kunt zitten op een schone vloer. Wilt u weten wat het reinigen van uw tegelvloer kost vraag dan direct online een offerte aan.

Snel een prijsopgave binnen één werkdag

Chem-Dry tegelvloer reinigen - Schoner | Droger | Gezonder
Chem-Dry TEGELVLOER REINIGEN

U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken van uw tegelvloer wanneer u woont in de regio: Heerlen, Simpelveld, Voerendaal, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Geleen, Sittard, Maastricht-Airport, Maastricht, Born, Nuth en Susteren.


Andere diensten:

- tapijt reinigen

- bank reinigen

- vloerkleed reinigen

- vloerbedekking schoonmaken

- grindvloer reinigen

- tapijtreiniging

- natuursteen vloeronderhoud

- marmer reinigen en polijsten

Terug naar home pagina

Contact met onze klantenservice

ma t/m vr van 08.30 - 17.30 uur