Tapijtreiniging Heerlen, Eindhoven, Helmond Tapijt reinigen ChemDry
Tapijtreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Tapijtreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Tapijt reinigen thuis of op kantoor

Tapijtreiniging voor particulieren en bedrijven

Professionele Tapijtreiniging

ChemDry tapijtreiniging Eindhoven en Heerlen is de nummer 1 voor het professioneel tapijt reinigen bij zowel particulieren als bedrijven. Onze methode is na 28 jaar nog altijd uniek. Wij hebben verschillende tapijtreiniging methodes ter beschikking waardoor we elk type tapijt voor u kunnen schoonmaken. U kunt bij ons terecht voor een periodieke onderhoudsbeurt of voor een totale dieptereiniging. Veelal zal het tapijt al na enkele uren droog zijn. Wij gebruiken geen zepen of chemicaliën, waardoor het tapijt niet sneller vuil zal worden na een reiniging. Wij beloven een vakkundige uitvoering door betrouwbare en goed opgeleide specialisten. Snelle service, kosteloos advies en aantrekkelijke prijzen voor particulieren en bedrijven.

Uw voordelen

Snelle droogtijd en direct beloopbaar

Milieuvriendelijke producten - Groen Gecertificeerd

Vriendelijke en vakbekwame medewerkers

ChemDry helpt bij een gezond binnenklimaat

Gegarandeerd mooi schoon & fris resultaat

ChemDry Tapijtreiniging vestiging Heerlen & Eindhoven

Tapijtreiniging Eindhoven

Reiniging op locatie

Wij komen het tapijt bij  thuis of op het bedrijf schoonmaken. Een grondige diepte reiniging met een zeer snelle droogtijd.

Tapijtreiniging Heerlen

Persoonlijk advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Tapijtreiniging Helmond

100% Garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Tapijtreiniging wat kost dat?

Tapijtreiniging voor particulieren Eindhoven, Helmond en Heerlen

Tapijtreiniging voor particulieren

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij ook voor particulieren professionele tapijtreiniging.  Dan kan zijn het tapijt  schoonmaken van de woonkamer of slaapkamer. Maar ook voor het reinigen van het tapijt op de trap. Wij hebben voor elke type tapijt de juiste reinigingsmethode. U hoeft de ruimtes niet volledig uit te ruimen. Wij beloven een mooi schoon en fris resultaat met een snelle droogtijd. 

Tapijtreiniging voor bedrijven Eindhoven, Heerlen en Helmond

Tapijtreiniging voor bedrijven

Wij verzorgen professionele tapijtreiniging van alle soorten projecttapijt. Voor bedrijven, winkels en overheidsinstellingen. Wij hebben voor elke opdracht groot of klein de juiste methodiek voor een gegarandeerd mooi schoon resultaat.

Al meer dan 25 jaar werken wij met het unieke ChemDry koolzuur procédé. Een grondige dieptereiniging met een snelle droogtijd. Werkzaamheden voeren wij veelal uit naar sluitingstijd en de ruimtes hoeven niet uitgeruimd te worden.

100% tevredenheid garantie

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele tapijtreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. Het tapijt zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Tapijtreiniging 100% tevredenheid garantie

Wat onze klanten over ons vertellen

ChemDry heeft voor ons het tapijt op de trap gereinigd. Tot volle tevredenheid. Wij zullen jullie graag aanbevelen bij anderen.

Tapijtreiniging referenties

Pieter - Landgraaf

Het tapijt op de kantoren in ons bedrijf is keurig door jullie gereinigd in de avonduren. Waardoor we geen overlast hebben ondervonden. 

Tapijtreiniging referenties

M.G. - Eindhoven

U heeft er alles aan gedaan om aan mijn vraag te voldoen. Dat heb ik echt enorm gewaardeerd. Goed resultaat en een hoge klantgerichtheid!
Tapijtreiniging referenties

Brenda - uit Eindhoven

ChemDry Tapijtreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Vraag direct een offerte aan.

Tapijtreiniging offerte aanvragen