20 maart 2019 
1 min. leestijd

Tapijtreiniging - De groene oplossing!

Tapijtreiniging - De groene oplossing!

In tegenstelling tot de meeste traditionele tapijtreinigingsbedrijven – die meestal een stoomreinigings methode gebruiken – is het Chem-Dry Green&Clean tapijtreiniging systeem niet alleen effectiever, maar gebruikt het ook tot 80% minder water dan andere tapijtreinigers. 

Waarom? Het is een combinatie van het proces en de reinigingsmiddelen die we gebruiken. Waar traditionele systemen reinigen met zeep waardoor het tapijt verzadigt wordt met zeepsop, maakt het Chem-Dry Green&Clean systeem gebruik van miljoenen microscopisch kleine belletjes in combinatie met krachtige Hot Carbonating-Extractie en een natuurlijke reinigingsproduct The Natural® – wat betekent dat we veel minder water gebruiken en geen agressieve zeep of chemicaliën nodig hebben voor een goed en schoon resultaat. Door de miljoenen kleine koolzuur belletjes wordt het vuil in het tapijt losgemaakt en omhoog gestuwd en met behulp van onze krachtige reiniging unit direct verwijdert.  Als bijkomend voordeel van deze methode zal de droogtijd aanzienlijk korter zijn.

Een ander groot voordeel van ons proces met weinig water is dat het tapijt op de lange termijn beter beschermt wordt. Door een snellere droogtijd en minder water wordt het risico op schimmel en meeldauw vermindert; dit beschermt niet alleen uw tapijt, maar vermindert ook de algehele blootstelling aan deze allergenen. 

In vergelijking met stoomreinigers biedt Chem-Dry Green&Clean tapijtreiniging een oplossing die niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook efficiënter, schoner, droger en gezonder is.

Tijd om het tapijt grondig en Green&Clean te laten reinigen?

Prijsopgave Chem-Dry Tapiclean

Reactie plaatsen