26 mei 2019 
2 min. leestijd

Tapijt trap schoonmaken door Chem-Dry.

Tapijt trap schoonmaken door Chem-Dry.

Ook het tapijt op de trap moet zo nu en dan grondig gereinigd worden. Ons advies is om dat minimaal eens per drie jaar te doen. Het zal vooral slijtage op de treden en kopse kanten tegen gaan. Een trap tapijt slijt vaak het meeste op de kopse kanten. Dat komt o.a. door los vuil wat wrijving veroorzaakt waardoor de tapijt vezels beschadigen. Een grondige reiniging zal de levensduur van het tapijt verlengen.

Uw trap tapijt laten schoonmaken met het unieke Chem-Dry procédé. Een krachtige en milieuvriendelijke reiniging met behulp van koolzuur. Het tapijt op de trap wordt grondig en diep gereinigd met de sproei-extractie methode. Zonder gevaar voor krimp of verkleuring en uiteraard veilig voor de omgeving, de muren of het hout. Wanneer het een hoogpolig tapijt is zal ook de vezel weer mooi opkomen. Als wij uw trap tapijt schoonmaken brengen wij ook direct weer een vuilwerende laag aan. De trap wordt dan niet alleen mooi schoon maar is dan direct ook weer vuilwerend. Zo heeft u extra lang plezier van uw schone trap.

Trap tapijt schoonmaken

Tapijt trap schoonmaken door Chem-Dry.

  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • Unieke procédé met verbluffende resultaten
  • Geen snelle herbevuiling
  • Vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon
  • Snelle droogtijd ca. 4- 8 uur
  • Goed voor het milieu, goed voor de gezondheid
  • Trap mag direct weer belopen worden

Traditionele tapijtreinigers werken vaak met zepen en sterke reinigingsproducten. Daardoor kan het tapijt op de trap sneller vuil worden. Chem-Dry werkt met het unieke koolzuur procédé. Een neutraal reinigingsmiddel zonder zepen en agressieve chemicaliën. Wij laten geen residu in het tapijt achter waardoor het sneller vuil kan worden. Kiest u voor een extra vuilwerende laag dan blijft u tapijt langer schoon en makkelijker te onderhouden.

Wilt u graag weten wat het kost om u trap tapijt te laten reinigen zodat het weer mooi schoon is? Vult u dan ons contactformulier in en onze adviseur neemt telefonisch met u contact op. Hij zal dan direct voor u de prijs berekenen en kosteloos een offerte aan u mailen met alle relevante informatie.

Prijsopgave Chem-Dry Tapiclean

Reactie plaatsen