Stoffen meubels laten reinigen aan huis

Stoffen meubels laten reinigen aan huis


Ruim 30 jaar ervaring.

Gestoffeerde meubels worden in de loop van de tijd wat smoezelig. Dit kan vele oorzaken hebben. Vlekken kunnen ontstaan doordat er ongelukjes zijn gebeurd. De wat meer egale vervuiling ontstaat door het afgeven van kleding of door huidvetten. Gelukkig is de meeste vervuiling goed uit de stoffering te verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van uw stoffen bankstel, stoffen fauteuil of de eetkamerstoelen wij helpen u graag. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het het reinigen van stoffen meubels. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de verschillende stoffen behandeld en gereinigd moeten worden. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Wij maken uw stoffering schoon - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

Uw stoffen meubels veilig en goed laten reinigen

Stoffen meubels reinigen aan huis

Wij komen de stoffen meubels bij u thuis schoonmaken. Zonder rompslomp of gevaar voor de rest van uw interieur.

Wat kost meubels schoonmaken?

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Meubels schoonmaken aan huis met 100% garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Chem-Dry Green Certified

Door onze ervaring van meer dan 30 jaar kunnen wij voor u de meeste stoffering gewoon bij u thuis schoonmaken. Door onze unieke werkwijze is er geen gevaar voor de omgeving. Wij werken met de meest professionele apparatuur en producten. Er is geen gevaar voor mens of dier aangezien onze producten veilig en groen gecertificeerd zijn. Wij zorgen ervoor dat u bankstel of fauteuil weer mooi schoon wordt. 

Wat kost het reinigen van stoffen meubels?

KLIK HIER voor een prijsopgave
meubelstof impregneren - vuilwerend maken

Nadat wij voor u de stoffen meubels grondig hebben gereinigd bieden wij als extra optie het aanbrengen van een nieuwe vuilwerende laag. De voordelen van het opnieuw laten impregneren van de stoffering is dat bij eventuele kleine ongelukjes de vlekken eenvoudig door u zelf te verwijderen zijn. Zo heeft u langer plezier van u schoongemaakte bankstel of fauteuil.

Stoffen meubels reinigen garantie

Wanneer u kiest voor onze werkwijze willen wij graag dat u volledig tevreden bent. Wij komen daarom vooraf eerst de meubels wat u gereinigd wilt hebben inspecteren. Een kort bezoekje waarin wij u graag vertellen over onze werkwijze, mogelijkheden en garantie. Tevens zullen wij u een offerte maken zodat u precies weet wat het reinigen van u stoffen meubels gaat kosten. Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf..

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele meubelreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stof zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Veilige reiniging voor mens en dier

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging

- Schitterend resultaat - schoon & fris

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Vraag direct een offerte aan.

Contact formulier voor het aanvragen van een prijsopgave:


[gravityform id="33" title="false" description="false"]