26 mei 2019 
4 min. leestijd

Uw stoffen meubels professioneel laten schoonmaken

Uw stoffen meubels professioneel laten schoonmaken

Stoffen meubels laten schoonmaken gewoon bij u thuis of in het bedrijf.  Makkelijk, snel, zonder rompslomp. Uw stoffen meubels dienen eens in de zoveel jaar gereinigd te worden. Afhankelijk van het gebruik en de situatie. De stof wordt smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Door het intensieve gebruik zitten er inmiddels ook wat vlekken in de bank. U heeft het zelf zo goed mogelijk bij gehouden maar nu is het de tijd om het geheel een keer te laten reinigen. Dan is het van groot belang om voor een systeem te kiezen wat niet alleen uw stoffen meubels mooi schoonmaakt maar ook op een veilige en verantwoorde manier.

Stoffen meubels schoonmaken doen wij met het unieke Chem-Dry procédé. Het meest krachtige reinigingssysteem voor het schoonmaken van uw bankstel, fauteuil, bureaustoelen en vergaderstoelen. Wij maken gebruik van koolzuur en een zacht en neutraal reinigingsmiddel in combinatie met de sproei-extractie methode. Het reinigingsmiddel wordt in de oppervlakte van de stof geïnjecteerd en er direct uitgezogen. Het vuil is dan weg en er blijft een minimum aan vocht achter in de stoffering. Uw stoffen meubels reinigen wij op een veilige manier zonder gevaar op krimp of verkleuringen. De meeste soorten van stoffen zoals wol, katoen en alcantara kunnen wij perfect voor u reinigen.

Stoffen bank schoonmaken bij u thuis

Stoffen bank schoonmaken bij u thuis

Stoffen meubels reinigen wij gewoon bij u op locatie

Wij beloven u een professionele reiniging uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke medewerkers. De vele voordelen wanneer u kiest voor de ze unieke methode van reiniging zijn:

  • Nieuwe vuilwerende laagChemDry Groen Gecertificeerd
  • Geen snelle herbevuiling van de stoffering
  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • Veilig voor mens en dier
  • Onze producten zijn GROEN gecertificeerd
  • Meubels worden gereinigd bij u op locatie
  • Grondige reiniging
  • Schitterend resultaat

Nadat wij uw stoffen meubels hebben gereinigd kunnen wij de stof voorzien van een meubelbeschermer. Onze meubelbeschermer AquaGuard voorziet de stof van een uitstekende vuilwerende laag. AguaGuard kan op alle soorten stoffen worden aangebracht en voorziet de stof van bescherming tegen droog en nat vuil en heeft water- en olie- afstotende eigenschappen. AquaGuard is goed bestand tegen normaal dagelijks gebruik van de stoffering. AquaGuard is reukloos en veilig voor mens en dier. Een geïmpregneerde stof blijft langer schoon en fris dan een onbehandelde stof. Eventuele vlekken of ongelukjes kunt u nu makkelijker zelf verwijderen.

Tapijtreiniging voor een gezondere werkomgeving

Stoffen meubels laten schoonmaken – de kosten!

Een bankstel schoonmaken, fauteuil of de stoffen eetkamerstoelen of de bureau en vergaderstoelen in het bedrijf kost in de meeste situaties slechts een fractie van de nieuwprijs. Doordat er ontzettend veel modellen meubels zijn, diverse soorten stoffering en verschillende vormen van vervuiling en vlekken is het niet mogelijk hier een vaste prijs te noemen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen wij een zo goed mogelijk beeld hebben van wat u gereinigd wilt hebben. Onze adviseur komt indien gewenst u geheel vrijblijvend en kosteloos bezoeken. Ook is het mogelijk om een online offerte te ontvangen. De adviseur zal dan in een telefonisch gesprekje de juiste informatie bij u inwinnen en vragen om een aantal foto’s van hetgeen u gereinigd wilt hebben. In beide gevallen zult u een prijsopgave krijgen specifiek afgestemd of uw situatie.

Vraag vandaag nog een offerte aan of meer informatie. Wij helpen u graag. U kunt gebruik maken van ons contact formulier of gewoon bellen mag natuurlijk ook.

Prijsopgave Chem-Dry Tapiclean

Reactie plaatsen