31 juli 2019 
2 min. leestijd

Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken

Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken

Een stoffen bank reinigen zal eens in de zoveel jaar noodzakelijk zijn. De stof wordt smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Door het intensieve gebruik zitten er inmiddels ook wat vlekken in de bank. U heeft het zelf zo goed mogelijk bij gehouden maar nu is het de tijd om de bank of fauteuil in het geheel een keer te laten reinigen. Dan is het van groot belang om voor een systeem te kiezen wat niet alleen de stoffen bank mooi schoonmaakt maar ook op een veilige manier.

Wij werken al meer dan 25 jaar met het unieke ChemDry procédé. Het meest krachtige reinigingssysteem voor het schoonmaken van uw bank, fauteuil en stoffen stoelen. Wij maken gebruik van koolzuur en een zacht en neutraal reinigingsmiddel in combinatie met de sproei-extractie methode. Het reinigingsmiddel wordt in de oppervlakte van de stof geïnjecteerd en er direct uitgezogen. Het vuil is dan weg en er blijft een minimum aan vocht achter in de stoffering. Wanneer wij u stoffen bank reinigen dan is dat een volledige veilige reiniging zonder gevaar op krimp of verkleuringen. De meeste soorten van stoffen zoals wol, katoen en alcantara kunnen wij perfect voor u reinigen.

Wij beloven u een professionele reiniging uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke medewerkers. De vele voordelen wanneer u kiest voor deze unieke methode van reiniging zijn:

  • Grondige dieptereiniging Stoffen bank reinigen, stoffen bank schoonmaken
  • Schitterend resultaat
  • Nieuwe vuilwerende laag
  • Geen snelle herbevuiling van de stoffering
  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • Veilig voor mens en dier
  • Onze producten zijn GROEN gecertificeerd
  • Meubels worden gereinigd bij u op locatie

Na het schoonmaken van de stoffen bank zijn kunnen wij de stof voorzien van een meubelbeschermer. Onze meubelbeschermer AquaGuard voorziet de stof van een uitstekende vuilwerende laag. AguaGuard kan op alle soorten stoffen worden aangebracht en voorziet de stof van bescherming tegen droog en nat vuil en heeft water- en olie- afstotende eigenschappen. AquaGuard is goed bestand tegen normaal dagelijks gebruik van de stoffering. AquaGuard is reukloos en veilig voor mens en dier. Een geïmpregneerde stof blijft langer schoon en fris dan een onbehandelde stof. Eventuele vlekken of ongelukjes kunt u nu makkelijker zelf verwijderen.

Een stoffen bank schoonmaken kost in de meeste situaties slechts een fractie van de nieuwprijs. Doordat er ontzettend veel modellen meubels zijn, diverse soorten stoffering en verschillende vormen van vervuiling en vlekken is het niet mogelijk hier een vaste prijs te noemen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen wij een zo goed mogelijk beeld hebben van wat u gereinigd wilt hebben. Onze adviseur komt indien gewenst u geheel vrijblijvend en kosteloos bezoeken. Ook is het mogelijk om een online offerte te ontvangen. De adviseur zal dan in een telefonisch gesprekje de juiste informatie bij u inwinnen en vragen om een aantal foto’s van hetgeen u gereinigd wilt hebben. In beide gevallen zult u een prijsopgave krijgen specifiek afgestemd of uw situatie.

Vraag vandaag nog een offerte aan of meer informatie. Wij helpen u graag. U kunt gebruik maken van ons contact formulier of gewoon bellen mag natuurlijk ook.

Ja ik wil graag meer weten over het reinigen van mijn stoffen meubels

Reactie plaatsen