Tapijtreiniging Flotex tapijt

Tapijtreiniging Flotex tapijt

Dagelijks


Dagelijkse los vuil verwijderen doormiddel van tippend stofzuigen. Zichtbare vervuiling in de vorm van vlekken zoveel mogelijk direct verwijderen.

Wekelijks


Tapijt regelmatig goed stofzuigenHet flotex tapijt ca. 1 tot 2 keer per week van plint tot plint stofzuigen met een borstelstofzuiger. Een borstelstofzuiger is een professionele stofzuiger met een separaat aangedreven borstel. Deze stofzuigers zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar en speciaal voor de zakelijke markt bedoeld.

Periodieke tapijtreiniging Flotex


De frequentie van een periodieke reiniging is afhankelijk van het gebruik en de vervuiling. Regelmatig periodiek onderhoud 1 tot 2 keer per jaar is effectiever en kost minder. De levensduur van het tapijt wordt hierdoor verlengt en is gezonder voor de omgeving en gebruikers.

Flotex tapijt dient altijd schoongemaakt te worden met de sproei-extractie methode. Hiervoor gebruikt ChemDry de Hot Carbonating Extraction reinigingssysteem. De vloeistof wordt onder druk in het tapijt gespoten. De vele miljoenen koolzuurbubbels zorgen dat het vuil naar de oppervlakte gestuwd wordt. De krachtige zuigmotor zuigt het vuil uit het tapijt.

Wanneer het tapijt sterk vervuild is dient het tapijt ruim met water en product voorbehandeld te worden. Het Flotex tapijt wordt dan met een één schijfs schrobmachine met een tapijtborstel ingeborsteld. Daarna wordt het tapijt volgens de sproei-extractie methode verder gereinigd.

[caption id="attachment_200948" align="alignnone" width="787"]Truck Mount tapijtreiniging Professionele tapijtreiniging met de ChemDry Truck Mount[/caption]

Continu Schoon Tapijt plan


Bij de aanschaf van tapijt is het van belang direct een plan te maken wie het tapijt gaat onderhouden en met welke frequentie. Goed onderhoud draagt bij aan een gezondere woon en werkomgeving.
Speciaal voor bedrijven en instellingen verzorgen wij een complete proefreiniging. Wij laten u dan zien welke mogelijkheden er zijn en wat de beste keuze van tapijtreiniging is. Neem contact met ons op voor een proefreiniging.

Ook interessant:


Waarom kiezen bedrijven voor ChemDry tapijtreiniging?
Reactie plaatsen