Tapijt vlekken verwijderen

Tapijt vlekken verwijderen

Een ongelukje zit in een klein hoekje en iedereen heeft regelmatig te maken met vlekken. Voordat u weer eens te maken krijgt met een vervelende vlek doen wij u hierbij tips aan de hand om erger te voorkomen. ChemDry heeft de Vlekkenblusser en een vet en olie verwijderaar in de vorm van een spuitbus. Een onmisbare hulp in huis, kantoor, auto, caravan, boot, etc. De Vlekkenblusser en de Grease&Oil reiniger helpen eenvoudig bij het verwijderen van een vlek. Wanneer uw tapijt of stoffering ook nog eens behandeld is met ons beschermmiddel, dan laat de vlek zich gemakkelijk verwijderen.

Vlekkenblusser Chem-Dry
●1. Reageer direct, hoe langer u wacht hoe moeilijker het verwijderen wordt.

●2. Bepaal de soort vlek, het is belangrijk dat te bepalen zodat u het beste middel kunt kiezen voor de verwijdering.

●3. Schep de resten weg, eventueel met een lepel. Werk daarbij altijd van buiten naar binnen.

●4. Ga niet wrijven want dat zorgt ervoor dat de vlek nog verder in de stof komt.

●5. Gebruik onmiddellijk onze Vlekkenblusser of de Grease & Oil Remover. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de meest gangbare vlekken (ook oude) zonder nadelige gevolgen voor de stoffering te verwijderen. Lees hierbij wel altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

●6. Dep de vlek net zo lang meteen met een (vochtige) witte badstofdoek of keukenrol tot er niets meer wordt opgenomen. Dep hierbij van buiten naar binnen.

●7. Herhaal eventueel de behandeling.

●8. Ga hier voorzichtig te werk en ga niet te hard borstelen en wrijven. De kans bestaat dat de vlek alleen maar groter wordt en dat u bovendien de vezels beschadigt. Als u de vezels beschadigt dan blijft dat altijd zichtbaar, ook als de vlek verwijderd is.

● 9.Gebruik geen wasmiddelen. De samenstelling van wasmiddelen is niet voor gebruik op tapijt bedoeld. U kunt er soms zelfs uw tapijt mee beschadigen.

● 10.Gebruik ook nooit bleekmiddelen, tenzij de informatie over uw tapijt anders vermeldt.

Kunt u de vlek niet zelf verwijderen of laat u het liever over aan een specialist. Neem dan met ons contact op. Chem-Dry is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van tapijt, vloeronderhoud en het verwijderen van vlekken.

Webshop mijnschoonhuis

Mogelijk ook interessant:

Hoe moet ik een kaarsvet vlek verwijderen uit tapijt?

Hoe verwijder ik een koffievlek uit tapijt?

Smeervlekken verwijderen uit tapijt?

 

Reactie plaatsen