Tapijt onderhoud advies

Tapijt onderhoud advies

Goed onderhoud van tapijt en meubilair verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt vroegtijdige slijtage. Ook grijze en donkere looppaden kunnen langer weg blijven. Schoon tapijt levert bovendien een grote bijdrage aan een gezondere en betere binnenmilieu. U voelt zich prettiger thuis en ook op het werk zal een schoon tapijt en bureaustoel bijdragen aan een prettige werkomgeving en kan zelfs de arbeidsproductiviteit verhogen.

Bespaar geld op termijn en zorg voor een beter binnenmilieu. Dat kan door ons "Onderhoudsadvies tapijt en meubels" op te volgen.
Stofzuig met regelmaat – drie keer per week – en bij voorkeur met behulp van een borstelstofzuiger met een goed filtersysteem. Wij geven u graag advies over goede borstelstofzuiger systemen.

[caption id="attachment_201182" align="alignnone" width="466"]Tapijt regelmatig goed stofzuigen Tapijt regelmatig goed stofzuigen[/caption]
Verwijder vlekken zo snel als u kunt. Sommige vlekken kunnen simpel met een vochtige microvezel doek al verwijderd worden. Mocht dat niet geheel lukken dan is de Chem-Dry Vlekkenblusser is daarbij een probaat middel om te gebruiken. Chem-Dry Vlekkenblusser is een veilige vlekverwijderaar voor meubelstoffen en tapijt. Het is belangrijk dat als er een ongelukje gebeurd direct de juiste stappen gevolgd worden om het succes van het verwijderen van de vlek te vergroten. Zie hiervoor onze vlekverwijderingstips.

Ons advies:

Behandel de vlek met het juiste product en dep met een witte (badstof)doek. Vermijd wrijven. De vlek kan dan erger en groter worden. Speciaal voor thuis gebruik hebben wij een vlekkenpakket samen gesteld.

Lees ook: 10 tips voor het verwijderen van vlekken uit tapijt
Laat uw tapijt, meubilair en losse kleden regelmatig professioneel reinigen. De juiste frequentie is afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Bij bedrijfsmatig gebruik zal dit minstens één tot twee maal per jaar zijn. Bij privé gebruik ligt deze frequentie lager.

Op deze manier blijft het tapijt langer schoon en blijft ook de kwaliteit van de binnenlucht op peil. Neem met ons contact op als u graag een vrijblijvende offerte wilt voor een grondige dieptereiniging. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de juiste frequentie bij u in het bedrijf of thuis.

[caption id="attachment_202073" align="alignnone" width="709"]Tapijtreiniging roterende sproei-extractie van Chem-Dry Tapijtreiniging roterende sproei-extractie van Chem-Dry[/caption]
Laat uw tapijt, meubilair en losse kleden direct bij de reiniging vuilwereld maken. Het merendeel van de materialen word af fabriek voorzien van een vuilwerende laag. Door gebruik zal deze bescherming eraf slijten. Het aanvullen van deze laag zorgt ervoor dat vlekken die ontstaan gemakkelijker te verwijderen zijn.
Speciaal voor bedrijven en instellingen verzorgen wij een complete proefreiniging. Wij laten u dan zien welke mogelijkheden er zijn en wat de beste keuze van tapijtreiniging is. Neem contact met ons op voor een proefreiniging.

Bent u een particulier dan helpen wij u ook graag. Neem voor meer informatie en/of offerte met ons contact op.

Ook interessant:


Waarom kiezen bedrijven voor ChemDry tapijtreiniging?
Reactie plaatsen