Natte vloerbedekking - Vloerkleed. Herstel bij waterschade.

Waterschade, lekkage en overstromingen komen in ons land steeds vaker voor. Allemaal heel vervelend maar gelukkig in de meeste gevallen goed te herstellen. Daarom bieden wij herstel na waterschade van vloerkleden en vaste vloerbedekking. Wij kunnen u snel helpen. Hoe sneller natte vloerbedekking of een vloerkleed behandeld wordt hoe groter de kans op volledig herstel.

Herstel na waterschade van een vloerkleed: waterschade vloerkleed, tapijt

Wij halen bij waterschade u vloerkleed zo snel mogelijk op. Ook als het nog nat is. Hoe sneller wij u vloerkleed schoonmaken hoe groter de kans op volledig herstel is. Zonder dat er naderhand schimmel of nare luchtjes in u vloerkleed achterblijven. Wij beloven dat het vloerkleed op een veilige manier gereinigd wordt zonder gevaar op verkleuring, krimp of beschadigingen. Ongeacht of u karpet van wol, synthetisch of andere materialen vervaardigd is.
Bij vaste natte vloerbedekking komen wij zo snel mogelijk voor u het natte tapijt behandelen. Eerste zullen wij zoveel mogelijk water eruit zuigen met daarvoor speciale machines. Dan gaan we direct u tapijt desinfecteren en reinigen. Het tapijt kan dan gaan drogen. Eventueel versneld door het plaatsen van extra koude lucht drogers.

Of het nu gaat om veel of weinig water wij kunnen altijd snel ter plekke zijn. Voor de meeste situaties hebben wij de juiste materialen ter beschikking om u snel te kunnen helpen. Zo is het mogelijk onze Truckmount in te zetten bij grote hoeveelheden water. Ook het plaatsen van een ontvochtiger of bouwdroger behoord tot de mogelijkheden.

Ons belangrijkste advies bij waterschade is:


Wacht niet en neem direct actie. De meeste schades aan tapijt en vloerkleden ontstaan doordat er te lang gewacht wordt met het juiste herstel. Water veroorzaakt weinig schade. Het is juist het verkeerd en te langzaam drogen wat voor stank, verkleuringen en schimmel zorgt.

Voor meer informatie en advies vragen wij u gebruik te maken van het contact formulier
Reactie plaatsen