Vlekken verwijderen uit je stoffen bank.

Vlekken verwijderen uit je stoffen bank.

Vlekken verwijderen uit je stoffen bank, bankstel, fauteuil, eetkamerstoel doe je zo:

Stap 1:


Verwijder zoveel mogelijk van het geen gemorst is door het met een lepel van buiten naar binnen van de stof te scheppen.

Stap 2:


Gebruik een witte katoenen handdoek. Maak deze eerst nat met koud water. Goed uitwringen en dan op de vlek leggen. Wees geduldig. Veel van het gemorste zal in de handdoek trekken.

Stap 3:


Wanneer de handdoek verzadigd is stap 2 gewoon nog een keer herhalen.

Bank reinigen vlek verwijderen

Stap 4:


Gebruik hiervoor de Chem-Dry Vlekkenblusser. Dit product is geschikt voor alle soorten stoffering dus ook wol, katoen en alcantara. Spuit de vlekkenblusser op de vlek. U zult merken dat er nog wat vuil omhoog komt uit de stoffering. U kunt nu de stappen 1 tot en met 3 nogmaals herhalen indien nodig.

De Chem-Dry vlekkenblusser kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

Vlekkenblusser Chem-Dry

Stap 5:


Laat als laatste stap een schone vochtige handdoek op de vlek liggen totdat deze volledig droog is.

Dit stappenplan is een veilige methode waarbij de kans op beschadiging van de stoffering minimaal is. Ook zult u merken dat er geen kringen in de stoffering ontstaan of dat na een poosje de vlek groter is of meer zichtbaar.

Hulp nodig bij het verwijderen van vlekken uit je stoffen bank? Neem contact met ons op.

Soms kan het zijn dat door het verwijderen er een schone vlek is ontstaan in een vervuilde bank, fauteuil of eetkamerstoel. Het is dan goed om het geheel een keer professioneel te laten schoonmaken. Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Een complete meubelreiniging door onze vakmensen gewoon bij thuis. Voor meer informatie en een prijsopgave klik HIER.
Reactie plaatsen