Katten urine geur verwijderen uit bank

Katten urine geur verwijderen uit bank

Eén van de vervelendste problemen is wel dat de kat een ongelukje heeft veroorzaakt op de stoffen bank. Het verwijderen van dit ongelukje dat is nog wel te doen. Maar de geur van kattenpis die achterblijft kan vreselijk zijn. Daarbij is er ook nog verschil tussen het plassen of sproeien van de kat.Bij het sproeien komt er ook een olieachtige afscheiding mee uit de anaalklieren. Deze afscheiding is de oorzaak van de vervelende zeer doordringende geur van katten urine.
Mocht u merken dat u kat op de stoffen bank heeft geplast of gesproeid probeert dan zoveel mogelijk van de urine op te deppen. Dat kunt u het beste doen met een vochtige handdoek. Herhaal dit enkele malen totdat u ziet dat de handdoek geen vocht meer opneemt. Als tweede stap doet u warm water op de betreffende plek gieten. Warm water zal helpen bij het afbreken van de moleculen die de stank veroorzaken. Ook nu weer zoveel mogelijk van het vocht op-deppen met een vochtige handdoek. Door deze stappen geduldig toe te passen zult u al heel veel van de kattenpis verwijderen.

Voor verse kattenpis vlekken raden wij aan als laatste stap Pet Odor Remover te gebruiken van Chem-Dry. Dit product breekt de moleculen verder af die de penetrante geur van katten urine veroorzaakt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor verse kattenpis vlekken en dient dan ook direct na de eerste twee stappen toegepast te worden. Pet Odor Remover kunt u bestellen in de webshop.
Het beste resultaat voor het verwijderen van katten urine uit een stoffen bank is het te laten reinigen door één van onze specialisten. Wij hebben apparatuur ter beschikking waardoor we de stoffering kunnen uitspoelen. Tevens kan dan direct de hele bank grondig worden gereinigd. Zodat u niet blijft zitten met een kleurverschil van slechts een gedeeltelijk schone bank.

Wanneer wij u bank schoonmaken vanwege kattenpis behandelen wij dit met een speciaal hiervoor ontwikkeld product. Dit product Pet Urine Removal Treatment of afgekort P.U.R.T. breekt de moleculen af die de katten urine veroorzaakt. Tevens zal het in de meeste gevallen ook de gele verkleuring van de urine vlek verwijderen.
Ook voor het verwijderen van kattenpis uit tapijt kunnen wij u helpen. Bij vaste vloerbedekking kan het nodig zijn om het ondertapijt gedeeltelijk te vervangen om de geur volledig te verwijderen. Wanneer er geen ondertapijt aanwezig is kan de urine ook in het beton onder het tapijt zitten. Eventueel kan de ondervloer behandeld worden met een stank afsluitende laag, een zogenaamde sealer.

P.U.R.T. is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van katten urine geur uit vloerkleden zoals wollen tapijten, berber tapijten of perzische tapijten. Losse vloerkleden worden door ons bij u opgehaald en dan volledig grondig gereinigd en behandeld in onze werkplaats.
Heeft u last van katten urine geur in huis? Wij kunnen u helpen bij het verwijderen van deze vervelende penetrante geur uit stoffering, tapijt en vloerkleden. In de meeste situaties zal de geur definitief verwijderd worden.

Om te voorkomen dat u kat opnieuw gaat plassen op de bank of het tapijt is het wel goed te onderzoeken waarom u kat dit doet. Het kan namelijk zijn dat u kat ziek is. Meer tips hierover kunt u hier lezen: Waarom plast mijn kat in huis?

Voor het maken van een afspraak, meer informatie en een prijsopgave klikt u HIER
Reactie plaatsen