Grindvloer reiniger

Grindvloer reiniger

Voor het reinigen van een sier grindvloer zijn speciale producten. Deze producten zijn veilig voor het regelmatig zelf reinigen van je grindvloer. Het zal bij een gesealde vloer de toplaag niet aantasten. De steentjes gaan niet los zitten en er ontstaan geen witte of doffe plekken wanneer je het juiste product gebruikt.
Gebruik bij het onderhoud van je grindvloer absoluut GEEN groene zeep of andere zepen. Zepen laten altijd een residu achter op je grindvloer. Het resultaat zal zijn dat je vloer als maar plakkeriger en vuiler gaat worden.
Speciaal voor het zo nu en dan schoonmaken van je grindvloer met een reinigingsmiddel heeft Chem-Dry de Renew Cleaner op de markt gebracht. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van zowel gesealde als ongesealde grindvloeren.

Wanneer je de grindvloer schoont maakt met Renew Cleaner zal de grindvloer ontvet worden en er weer mooi schoon uitzien.

Gebruik altijd slechts een klein beetje reinigingsmiddel. En reinig de grindvloer na met schoonwater. Zo kan er geen reinigingsmiddel in de vloer achterblijven en wordt de grindvloer echt hygiënisch schoon.

Chem-Dry grindvloer reiniger
Renew Cleaner grindvloer reiniger is bedoeld om toe te voegen aan lauw / warm water en de vloer vochtig te reinigen met behulp van een vlakmop systeem. De precieze werkwijze kun je hier lezen. Het product kan ook gebruikt worden om de hele vloer te schrobben met een schrobmachine en daarna met behulp van een waterzuiger het vuil op te zuigen. Wanneer je voor deze werkwijze kiest gebruik een minimum aan product. Behandel de grindvloer enkele malen. Eerst met Renew Cleaner en daarna één tot twee keer met alleen schoon water.

Omdat een open structuur grindvloer erg veel water opneemt is het goed in kleine gedeeltes te werken.

Je kunt een grote reiniging van je grindvloer ook laten doen door onze specialisten. Onze Tile & Stone methode is de meest krachtige manier om een grindvloer schoon te laten maken. Gegarandeerd perfect schoon. Neem met ons contact op voor meer informatie en een prijsopgave.

Renew Cleaner en een vlakmop systeem speciaal voor het zelf dagelijks en wekelijks onderhoud van je grindvloer kun je bestellen in onze webshop.

Webshop mijnschoonhuis
Reactie plaatsen