Truckmount

Truckmount

De basis van Chem-Dry tapijtreiniging is The Natural®. Een reinigingsproduct op basis van koolzuur. Duizenden koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil in het tapijt losgemaakt en omhoog gestuwd worden.

Tapijtreiniging met de Truckmount in combinatie met de roterende sproei-extractie methode is het neusje van de zalm. Deze methode is uitermate geschikt voor waar tapijt het zwaar te verduren heeft (zoals intensief belopen ruimtes, kantines winkels, enzovoort). Het zwaarst vervuilde tapijt wordt weer schoon, is snel droog en klaar voor gebruik. De combinatie van Truckmount, roterende sproei-extractie en The Natural® is uniek als het om tapijtreiniging gaat. Tevens heeft het een korte droogtijd waardoor de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels minimaal is.

De voordelen op een rijtje:


  • Meest krachtige tapijtreiniging
  • Verbluffende resultaten
  • Snel en efficiënt
  • Snelle droogtijd
  • Green&Clean

[caption id="attachment_200948" align="alignnone" width="787"]Tapijtreiniging Truckmount Tapijtreiniging Truckmount[/caption]
Speciaal voor bedrijven en instellingen verzorgen wij een complete proefreiniging. Wij laten u dan zien welke mogelijkheden er zijn en wat de beste keuze van tapijtreiniging is. Neem contact met ons op voor een proefreiniging.

Ook interessant:


Waarom kiezen bedrijven voor ChemDry tapijtreiniging?
Reactie plaatsen