Chem-Dry (Chem-Dry)

Chem-Dry (Chem-Dry)


Oorsprong Chem-Dry (ChemDry)?

In 1990 werd Chem-Dry in Nederland op de markt gebracht.

Het exclusieve aan het Chem-Dry-proces is dat met natuurlijk CO 2 miljoenen kleine, bruisende bubbels worden geproduceerd die het tapijt diep binnendringen, waardoor vuil en vlekken snel oplossen. De koolzuur belletjes stuwen het vuil in het tapijt naar de oppervlakte. Waar het vuil dan doormiddel van de sproei-extractie methode verwijderd wordt.

Het reinigen met behulp van koolzuur werd later ook toegepast om meubelstoffen veilig te kunnen schoonmaken.


Chem-Dry

mascotte – logo uit 1977
Harris-Research de ontwikkelaar van het Chem-Dry systeem heeft doormiddel van franchising ervoor gezorgd dat er een wereldwijd netwerk is ontstaan.

Dit unieke proces heeft het Chem-Dry netwerk mogelijk gemaakt om te groeien tot duizenden succesvolle franchises over de hele wereld.

Chem-Dry is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. In totaal zijn er 4500 vestigingen wereldwijd.
  • Het Chem-Dry Koolzuur systeem en de specialistische producten ondersteund door R&D en de know-how binnen de organisatie.
  • Het vakmanschap en de eerste klas service van de individuele franchisenemer.

  • Het diensten pakket van Chem-Dry is in de loop van de jaren behoorlijk uitgebreid. Behalve het reinigen van tapijt, vloerkleden en meubelstoffen verzorgen Chem-Dry franchisers ook de professionele schoonmaak van elastische vloeren, tegelvloeren, natuursteen zoals marmer en grindvloeren.

    Chem-Dry Nederland, ChemDry

Reactie plaatsen