Project tapijtreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Tapijtreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Bent u op zoek naar een tapijtreiniger? Met goede service en mooi schoon resultaat?

Project Tapijtreiniging voor bedrijven:

Chem-Dry tapijtreiniging is in Nederland de nummer 1 en marktleider voor het professioneel project tapijt reinigen bij bedrijven en instellingen.  Onze methode is na 30 jaar nog altijd uniek. Wij hebben verschillende tapijtreiniging methodes ter beschikking waardoor we elk type tapijt voor u kunnen schoonmaken. U kunt bij ons terecht voor een periodieke onderhoudsbeurt of voor een totale dieptereiniging. Veelal zal het tapijt al na enkele uren droog zijn. Wij gebruiken geen zepen of chemicaliën, waardoor het tapijt niet sneller vuil zal worden na een reiniging. Wij beloven een vakkundige uitvoering door betrouwbare en goed opgeleide specialisten. Snelle service, kosteloos advies en aantrekkelijke prijzen voor bedrijven en instellingen.

Green&Clean Tapijtreiniging  en Tapijtonderhoud

Tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren

Flexibel & Snel

Wij kunnen het tapijt voor u reinigen na kantooruren. Zonder rompslomp, snel en goed. Snelle droogtijd en direct beloopbaar.

Project tapijtreiniging voor bedrijven Heerlen

Persoonlijk advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Project tapijtreiniging voor bedrijven Helmond

100% Garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Advies, offerte of proefreiniging

Periodieke tapijtreiniging koolzuur methode

Periodieke Tapijtreiniging

Het tapijt wordt door het gebruik wat smoezelig. Het is licht vervuild. Een totale reiniging is dan niet nodig. Maar u wilt het wel netjes houden. Daarom bieden wij periodiek tapijtonderhoud. Doormiddel van de koolzuur pad methode reinigen wij het tapijt waar nodig oppervlakkig. Het tapijt is direct weer beloopbaar en ziet er weer netjes uit. Een eenvoudige, doeltreffende en goedkope methode van tapijtonderhoud. 

Tapijtreiniging voor bedrijven Truckmount systeem

 Grondige Tapijtreiniging

Ons advies is om het tapijt eens in de drie jaar grondig te laten reinigen. Dat is goed voor het behoud van het tapijt maar ook beter voor de gezondheid van de medewerkers. Door het tapijt grondig te laten reinigen ziet er alles weer representatief uit. Wij hebben de meest professionele materialen en producten voor het beste resultaat. Met een minimum aan overlast en zeer snelle droogtijd. 

Tapijtreiniging voor een gezonde werkomgeving

Gezonde werkomgeving

Bij Chem-Dry is de zorg voor een goed binnenklimaat erg belangrijk, een gezonde werkomgeving, zeker wanneer mensen gevoelig zijn voor allergie├źn of astma. Een Chem-Dry tapijtreiniging kan helpen om de allergenen en bacteri├źn te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. 

Vlekken verwijderen uit tapijt voor bedrijven

Onderhoud & Vlekken verwijderen

Waar gewerkt wordt kan er ook gemorst worden op het tapijt. Daarom bieden wij professionele vlekken verwijderen service aan op regiebasis. Wij maken duidelijke afspraken hoeveel een vlekken verwijdering ronde kost en onze vakmensen zorgen ervoor dat het tapijt er weer vlekkenloos uitziet. Zo houdt u altijd een representatief tapijt en motiveert u uw werknemers netjes om te gaan met hun werkplek.  

100% tevredenheid garantie

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele tapijtreiniging voor instellingen en bedrijven. Wij werken met veilige en GROENE producten. Het tapijt zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Tapijtreiniging 100% tevredenheid garantie

Chem-Dry is Schoner, Droger en Gezonder

  • Continu Schoon Tapijt plan voor bedrijven
  • Groen gecertificeerd
  • Kosteloos professioneel advies
  • Schitterend resultaat - schoon & vlekkeloos
  • Uitvoering mogelijk na kantooruren
  • Uitruimen ruimtes niet nodig
  • Snelle droogtijd, direct beloopbaar
  • Geen snelle herbevuiling

Offerte, Advies of Proefreiniging:

ChemDry Tapijtreiniging en Meubelreiniging