Perzisch tapijt reinigen Heerlen - Eindhoven - Helmond

Perzisch Tapijt Reinigen. Veilig en Groen

Meer dan 25 jaar de specialist voor het schoonmaken van perzische tapijten!

Perzisch tapijt reinigen vestiging Heerlen en Eindhoven

Een perzisch tapijt schoonmaken vereist een vakkundige aanpak. Deze vaak kostbare vloerkleden mogen niet gereinigd worden met agressieve chemicaliën. Speciaal voor het schoonmaken van perzische tapijten hebben wij een aangepaste methode van reinigen. Wij gebruiken hiervoor een zacht en neutraal product. Een veilige reiniging zonder gevaar op verkleuring of krimp. Uw perzisch tapijt is bij ons in goede en vakkundige handen.

Perzisch tapijt schoonmaken. Veilig en GROEN.

Perzisch tapijt reinigen mooi schoon en fris

Schoon en Fris resultaat

Uw perzisch tapijt wordt zorgvuldig en met veel zorg gereinigd. Met een mooi en schoon resultaat. De kleuren worden weer mooi zichtbaar.

Perzisch tapijt reinigen veilig voor mens en dier

Veilige reiniging voor wol

Onze producten zijn GROEN gecertificeerd en speciaal geschikt voor het schoonmaken van perzische tapijten. Veilig zonder gevaar op krimp of verkleuring.

Perzisch tapijt reinigen haal en breng service

Haal en breng service

Karpetten worden door ons wekelijks opgehaald en één week later weer bij u thuis afgeleverd. Des gewenst leggen wij het karpet voor op de plaats.

Perzisch tapijt reinigen wat kost dat?

Perzisch tapijt reinigen

Hoe wordt een perzisch tapijt gereinigd?

Nadat u van ons een duidelijke prijsopgave heeft gekregen met een vaste prijs wordt er een afspraak gemaakt om u perzisch tapijt op te halen. Ophalen en terug bezorgen doen wij wekelijks en veelal in de namiddag en vroege avonduren. Onze chauffeur helpt u eventueel bij het oprollen van het vloerkleed. Eventueel kunt u bijzonderheden aangeven zodat wij hier tijdens het reinigings proces rekening mee kunnen houden. In onze werkplaats wordt het vloerkleed gecontroleerd en geïnspecteerd. Het perzisch tapijt wordt dan eerst ontdaan van alle losse vervuiling. Vervolgens wordt uw tapijt grondig en diep gereinigd met een zacht en veilig reinigings product speciaal voor wol en zijde. Na de reiniging en de eventuele extra behandelingen wordt het tapijt op een gecontroleerde, rustige manier gedroogd. Hierdoor blijft de wol zacht. Wanneer uw perzisch tapijt droog is controle we nogmaals of het mooi schoon en fris is. Daarna zal uw vloerkleed ingepland worden om terug te bezorgen. Veelal zal dit al na één week zijn.

Perzisch tapijt reinigen goed voor uw gezondheid

Regelmatig reinigen is goed voor de gezondheid!

De luchtkwaliteit binnen in ons huis heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het vloerkleed toeneemt kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt. Dit kunt u voorkomen door uw perzisch tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen. Een grondige dieptereiniging van een wol vloerkleed is effectief in het verwijderen van bacteriën en zal de luchtkwaliteit binnens huis verbeteren. 

100% tevredenheid garantie!

Onze specialisten zullen er alles aan doen om uw perzisch tapijt mooi schoon te krijgen. Van te voren maken wij duidelijke afspraken over wat de mogelijkheden zijn en wat u van de reiniging mag verwachten. Wij beloven u de beste kwaliteit reiniging met veilige producten met een optimaal resultaat.

Perzisch tapijt schoonmaken 100% tevredenheid garantie

Perzisch tapijt reinigen regio Heerlen - Eindhoven - Helmond

* Duidelijke prijsopgave vooraf

* Veilige reiniging voor oosterse en perzische vloerkleden

* Met nieuwe vuilwerende laag

* Inclusief halen en brengen

* Veilige vlekverwijdering voor wol

* Milieu bewust GROEN gecertificeerd

* Mooi schoon en zacht resultaat


Prijzen, afspraak maken en meer informatie: