Meubelreiniging Heerlen,Eindhoven,Helmond,Sittard

Meubelreiniging 

Meubelreiniging voor particulieren en bedrijven

Meubelreiniging door de vakman al meer dan 30 jaar. Gewoon bij u op locatie vanuit onze vestigingen Heerlen & Eindhoven. Gestoffeerde meubels worden na verloop van tijd smoezelig. Ook kunnen er vlekken ontstaan die u zelf niet meer kunt verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van uw bankstel, fauteuil of het schoonmaken van de stoffen bureaustoelen wij helpen u graag. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het het reinigen van stoffen meubels. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de verschillende stoffen behandeld en gereinigd moeten worden. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat.  Meubelreiniging Green&Clean zorgeloos - zonder gevaar op krimp of verkleuringen.

Meubelreinging voor particulieren

Meubelreiniging aan huis

Wij komen de meubels bij  thuis of op het bedrijf schoonmaken. Zonder rompslomp of gevaar voor de rest van uw interieur.

Meubelreiniging offerte en advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Meubelreiniging Green&Clean

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Wat kost het reinigen van meubels?

Uw stoffen bankstel dient eens in de zoveel jaar gereinigd te worden. In de loop der tijd wordt de stof smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Laat daarom uw bankstel reinigen door de vakman gewoon bij u thuis. Een krachtige Green&Clean reiniging waarbij de stoffering op een veilige en zachte manier grondig wordt gereinigd. Wij garanderen een professionele werkwijze en geven u de garantie op een mooi schoon en fris resultaat.

Green&Clean meubelreiniging Heerlen, Eindhoven

Alcantara is een microvezel stoffering. Het is geheel vervaardigd uit microfibers van polyester en polyether. Alcantara stoffering is, mits op de juiste manier, zeer goed te reinigen. Onze vakmensen maken dagelijks alcantara stoffering schoon en weten dan ook precies hoe ze deze stof op de juiste manier moeten behandelen. Ook voor het verwijderen van moeilijke vlekken hebben wij de juiste producten en reinigingsmethode. Zo bent u verzekert van een mooi schoon resultaat. Zonder gevaar op beschadigingen, verkleuring of krimp. 

Alcantara stoffering schoonmaken

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele meubelreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stof zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat. 

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

Kies voor Green&Clean meubelreiniging

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Veilige reiniging voor mens en dier

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd  

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging

- Schitterend resultaat - schoon & fris

Meubelreiniging voor bedrijven en particulieren