Meubelreiniging - Heerlen - Eindhoven - Helmond - Stoffering reinigen
Meubelreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Meubelreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Stoffering reinigen gewoon bij u thuis of bedrijf. Perfect en vlekkeloos resultaat.

Stoffering schoonmaken voor particulieren en bedrijven

Meubelreiniging door de vakman al meer dan 26 jaar. Gewoon bij u op locatie. 

Gestoffeerde meubels worden na verloop van tijd smoezelig. Ook kunnen er vlekken ontstaan die u zelf niet meer kunt verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van uw bankstel, fauteuil of het schoonmaken van de stoffen bureaustoelen wij helpen u graag. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het het reinigen van stoffen meubels. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de verschillende stoffen behandeld en gereinigd moeten worden. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Meubelreiniging zorgeloos - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

Bent u een bedrijf of instelling?

Meubelreinging voor particulieren

Meubelreiniging aan huis

Reiniging op locatie

Wij komen de meubels bij  thuis of op het bedrijf schoonmaken. Zonder rompslomp of gevaar voor de rest van uw interieur.

Meubelreiniging offerte en advies

Persoonlijk advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Meubelreiniging 100% garantie

100% Garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Meubelreiniging wat kost dat?

Meubelreiniging Eindhoven - Helmond - Heerlen

Bankstel Reinigen Schoonmaken

Uw stoffen bankstel dient eens in de zoveel jaar gereinigd te worden. In de loop der tijd wordt de stof smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Laat daarom uw bankstel schoonmaken door de vakman gewoon bij u thuis. Een krachtige unieke reiniging waarbij de stoffering op een veilige en zachte manier grondig wordt gereinigd. Wij garanderen u een professionele werkwijze en geven u de garantie op een mooi schoon en fris resultaat. 

Alcantara schoonmaken Eindhoven Heerlen Helmond

Alcantara Stoffering schoonmaken

Alcantara is een microvezel stoffering. Het is geheel vervaardigd uit microfibers van polyester en polyether. Alcantara stoffering is, mits op de juiste manier, zeer goed te reinigen. Onze vakmensen maken dagelijks alcantara stoffering schoon en weten dan ook precies hoe ze deze stof op de juiste manier moeten behandelen. Ook voor het verwijderen van moeilijke vlekken hebben wij de juiste producten en methode. Zo bent u verzekert van een mooi schoon resultaat. Zonder gevaar op beschadigingen of krimp.

Stoffen kantoormeubels schoonmaken

Schoonmaken stoffen bureaustoelen

Stoffen bureaustoelen en vergaderstoelen zullen in de loop der tijd smoezelig worden en stoffig. Een stoffige bureaustoel kan zelfs nadelige gevolgen hebben op de gezondheid van u werknemers of collega's. Regelmatig reinigen is dan ook een must voor een gezonde werkplek. Wij reinigen stoffen stoelen gewoon op locatie. Veelal doen wij dit in de avonduren. Zodat er geen overlast zal zijn en de volgende dag zijn de stoelen weer droog. Wij beloven u een mooi schoon en hygiënisch fris resultaat. 

100% tevredenheid garantie

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele meubelreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stof zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat. 

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Veilige reiniging voor mens en dier

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd 

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging

- Schitterend resultaat - schoon & fris

Wat onze klanten over ons vertellen

Mijn chaise longue was na een aantal jaren intensief gebruik dringend toe aan reiniging.  Ik ben er heel tevreden over en raad het iedereen aan.

Meubelreiniging referenties

Rian - uit Limburg

Na een lekkage was onze twee-zitsbank beschadigd: vieze bruine vlekken. Wij hebben uitstekende ervaringen met de wijze waarop beide banken behandeld zijn. 

Meubelreiniging referenties

Elly - uit Eersel

U heeft er alles aan gedaan om aan mijn vraag te voldoen. Dat heb ik echt enorm gewaardeerd. Goed resultaat en een hoge klantgerichtheid!
Meubelreiniging referenties

Brenda - uit Eindhoven

ChemDry Meubelreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Vraag direct een offerte aan.

Meubelreiniging offerte aanvragen