Meubelreiniging Sittard - Geleen. Gewoon bij u thuis.
Bankstel schoonmaken Sittard - Geleen

Meubels reinigen Sittard - Geleen

Fauteuil stoffering schoonmaken, eetkamerstoelen schoonmaken op locatie

Stoffering schoonmaken Heerlen - Sittard - Geleen

Bij ons kunt op een zeer professionele manier u stoffen meubels laten reinigen. Dit doen wij al meer dan 28 jaar ook in Limburg en dus ook in uw regio Sittard, Geleen en Heerlen. Meubels reinigen doen wij gewoon bij u thuis.

Gestoffeerde meubels worden na verloop van tijd smoezelig. Ook kunnen er vlekken ontstaan die u zelf niet meer kunt verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van uw bankstel, fauteuil of het schoonmaken van de stoffen eetkamerstoelen wij helpen u graag. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de verschillende meubels behandeld en gereinigd moeten worden. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Meubels reinigen zorgeloos - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

ChemDry meubels reinigen Sittard - Geleen

Meubels reinigen Heerlen, Sittard en Geleen

Reiniging op locatie

Wij komen de meubels bij  thuis schoonmaken. Zonder rompslomp of gevaar voor de rest van uw interieur.

Meubelreiniging offerte en advies

Persoonlijk advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Meubelreiniging 100% garantie

100% Garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Stoffering schoonmaken wat kost dat?

Meubelreiniging Bankstel schoonmaken

Bankstel Stoffering Schoonmaken

Uw stoffen bankstel dient eens in de zoveel jaar gereinigd te worden. In de loop der tijd wordt de stof smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Laat daarom uw bankstel schoonmaken door de vakman gewoon bij u thuis. Een krachtige unieke reiniging waarbij de stoffering op een veilige en zachte manier grondig wordt gereinigd. Wij garanderen u een professionele werkwijze en geven u de garantie op een mooi schoon en fris resultaat. 

Meubelreiniging alcantara stoffering

Alcantara Stoffering schoonmaken

Alcantara is een microvezel stoffering. Het is geheel vervaardigd uit microfibers van polyester en polyether. Alcantara stoffering is, mits op de juiste manier, zeer goed te reinigen. Onze vakmensen maken dagelijks alcantara stoffering schoon en weten dan ook precies hoe ze deze stof op de juiste manier moeten behandelen. Ook voor het verwijderen van moeilijke vlekken hebben wij de juiste producten en methode. Zo bent u verzekert van een mooi schoon resultaat. Zonder gevaar op beschadigingen of krimp.

Meubelreiniging voor bedrijven

Stoffering opnieuw impregneren

Wanneer wij u stoffering hebben schoongemaakt. Kunnen we weer een nieuwe vuilwerende laag aanbrengen. De stoffering wordt op deze manier opnieuw geimpregneert. U ziet, voelt en ruikt hier niets van. De voordelen van een vuilwerende impregnering op de stof is voornamelijk dat vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Mocht er bijvoorbeeld koffie gemorst worden op uw bankstel dan blijft de vloeistof er in eerste instantie op liggen. U kunt het dan op een eenvoudige manier direct weg halen. Uw meubels blijven zo langer schoon en vlekvrij.

100% tevredenheid garantie

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele meubelreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stof zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Veilige reiniging voor mens en dier

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd 

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging

- Schitterend resultaat - schoon & fris

Wat onze klanten over ons vertellen

Wij hadden gekozen voor Chem-Dry op aanraden van onze vrienden. Dat was inderdaad een goede keuze. De bank ziet er weer uit als nieuw. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Meubelreiniging referenties

Rene uit Sittard

Onze alcantara bank hadden we zelf schoon proberen te maken. Echter zonder goed resultaat. Nu ziet het er werkelijk fantastisch uit. Hadden we totaal niet verwacht.

Meubelreiniging referenties

Jan en Elly uit Sittard

Ik had voor jullie gekozen omdat jullie de meubels aan huis komen schoonmaken. Dat ging op een zeer prettige manier en vooral de complimenten aan jullie medewerker.

Meubelreiniging referenties

Harry uit Geleen

ChemDry Meubelreiniging  Heerlen - Sittard - Geleen

Vraag direct een offerte aan.

Meubelreiniging offerte aanvragen