Bankstel schoonmaken Geldrop - Nuenen Meubelreiniging
Bankstel schoonmaken Geldrop - Nuenen

Bankstel schoonmaken Geldrop - Nuenen

Eetkamerstoelen schoonmaken, Fauteuil stoffering schoonmaken op locatie

Stoffering schoonmaken Geldrop - Nuenen

Al meer dan 26 jaar reinigen wij alle soorten stoffering in de regio Geldrop - Nuenen. Dit doen wij volgens het Chem-Dry procedé. Wereldwijd marktleider in Tapijtreiniging en Meubelreiniging. Bij ons kunt op een zeer professionele manier u stoffen meubels laten reinigen. Wij reinigen u meubels gewoon bij u thuis.

Gestoffeerde meubels worden na verloop van tijd smoezelig. Ook kunnen er vlekken ontstaan die u zelf niet meer kunt verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van uw bankstel, fauteuil of het schoonmaken van de stoffen eetkamerstoelen wij helpen u graag. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de verschillende stoffen behandeld en gereinigd moeten worden. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Meubelreiniging zorgeloos - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

ChemDry stoffering schoonmaken Geldrop - Nuenen

Meubelreiniging aan huis

Reiniging op locatie

Wij komen de meubels bij  thuis schoonmaken. Zonder rompslomp of gevaar voor de rest van uw interieur.

Meubelreiniging offerte en advies

Persoonlijk advies

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

Meubelreiniging 100% garantie

100% Garantie

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat.

Stoffering schoonmaken wat kost dat?

Meubelreiniging Bankstel schoonmaken

Bankstel Stoffering Schoonmaken

Uw stoffen bankstel dient eens in de zoveel jaar gereinigd te worden. In de loop der tijd wordt de stof smoezelig door het afgeven van de kleding en door huidvetten. Laat daarom uw bankstel schoonmaken door de vakman gewoon bij u thuis. Een krachtige unieke reiniging waarbij de stoffering op een veilige en zachte manier grondig wordt gereinigd. Wij garanderen u een professionele werkwijze en geven u de garantie op een mooi schoon en fris resultaat. 

Meubelreiniging alcantara stoffering

Alcantara Stoffering schoonmaken

Alcantara is een microvezel stoffering. Het is geheel vervaardigd uit microfibers van polyester en polyether. Alcantara stoffering is, mits op de juiste manier, zeer goed te reinigen. Onze vakmensen maken dagelijks alcantara stoffering schoon en weten dan ook precies hoe ze deze stof op de juiste manier moeten behandelen. Ook voor het verwijderen van moeilijke vlekken hebben wij de juiste producten en methode. Zo bent u verzekert van een mooi schoon resultaat. Zonder gevaar op beschadigingen of krimp.

Meubelreiniging voor bedrijven

Stoffering opnieuw impregneren

Wanneer wij u stoffering hebben schoongemaakt. Kunnen we weer een nieuwe vuilwerende laag aanbrengen. De stoffering wordt op deze manier opnieuw geimpregneert. U ziet, voelt en ruikt hier niets van. De voordelen van een vuilwerende impregnering op de stof is voornamelijk dat vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Mocht er bijvoorbeeld koffie gemorst worden op uw bankstel dan blijft de vloeistof er in eerste instantie op liggen. U kunt het dan op een eenvoudige manier direct weg halen. Uw meubels blijven zo langer schoon en vlekvrij.

100% tevredenheid garantie

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele meubelreiniging bij u thuis of bedrijf. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stof zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Veilige reiniging voor mens en dier

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd 

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging

- Schitterend resultaat - schoon & fris

Wat onze klanten over ons vertellen

Perfecte service en mooi schoon resultaat. Uw medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk. Mijn eetkamerstoelen zien er weer als nieuw uit. 

Meubelreiniging referenties

Marie-Jose uit Geldrop

Ondanks dat jullie één vlek niet konden verwijderen ben ik erg tevreden over het resultaat. Wanneer het nodig is zal ik zeker weer van jullie diensten gebruik maken. 

Meubelreiniging referenties

Daniël uit Geldrop

Netjes en correct uitgevoerd. De medewerker kwam mooi op tijd. Hij dekte netjes mijn vloer af waar ik zeer zuinig op ben. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Meubelreiniging referenties

Sandra uit Nuenen

ChemDry Meubelreiniging  Geldrop - Nuenen

Vraag direct een offerte aan.

Meubelreiniging offerte aanvragen