Marmer reinigen en polijsten Heerlen, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch

Marmer vloer, Travertin vloer reinigen en polijsten

Waarom een marmer vloer reinigen en polijsten?

Een marmer vloer of een travertin vloer behoort tot de zachte steensoorten en bestaat voornamelijk uit kalk. Veelal wordt er voor een marmer vloer gekozen vanwege de mooie glanzende en luxe uitstraling. En niet onbelangrijk omdat het vrij eenvoudig te onderhouden is. In de loop van de tijd zal door het gebruik de marmer vloer doffer worden en krassen gaan vertonen. Het is dan goed om de marmer vloer grondig te laten opknappen door het te laten reinigen en polijsten. Wij vertellen u graag wat u van z'n totaal onderhoud en reiniging mag verwachten.

marmer vloer reinigen en polijsten ChemDry
  • Inventarisatie en offerte maken
  • Eventueel proefreiniging
  • Marmer vloer grondig reinigen
  • Polijsten van de vloer in diverse stappen
  • Mogelijkheid de vloer te impregneren
  • Advies onderhoud 
Marmer reinigen en polijsten

Onze klantenservice is dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen en meer informatie. Tevens komt onze adviseur u bezoeken voor uitleg en een proefreiniging. Zo kunt u met eigen ogen zien wat u van ons mag verwachten.

Marmer reinigen en polijsten

Wij garanderen u een perfecte uitvoering van de werkzaamheden door professionele en vriendelijke vakmensen. Bent u niet tevreden dan komen wij kosteloos opnieuw bij u langs zonder enige discussie.

Marmer reinigen en polijsten

Een marmer vloer schoonmaken en polijsten is een proces waarbij geen agressieve chemicaliƫn worden gebruikt. Tevens zijn onze producten Groen Gecertificeerd. Goed voor het milieu en veilig voor mens en dier.

Marmer reinigen en polijsten

In de meeste gevallen kunt u binnen enkele uren al weer over de marmer vloer lopen. Wanneer nodig helpen wij u met het verplaatsen van meubels. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken voor gespat op muren, deuren of meubilair.

Marmer reinigen en polijsten

Chem-Dry Tapiclean biedt al sinds 1990 professioneel vloeronderhoud voor bedrijven en instellingen. Waaronder ook het vakkundig onderhoud, reinigen en polijsten van marmer vloeren en travertin vloeren. Een marmer vloer zorgt voor een mooie frisse en luxe uitstraling. Toch kan er in de loop van de tijd wat doffe plekken en krassen ontstaan. Daarom is het goed om uw marmer vloer een soort van groot onderhoud te geven. Dat doen wij door uw marmer vloer grondig te reinigen. Daarna gaan wij de marmer vloer voor u polijsten. U kunt dan kiezen uit een matte of glanzende vloer. Veelal kunt u dan na enkele uren al weer volledig genieten van u mooie en schone vloer. 

Offerte en Demonstratie

Klik hier

Nadat wij u marmer vloer hebben gereinigd en gepolijst geven wij u graag advies over de juiste manier van onderhoud. Voor het behoud van de vloer is regelmatig stofwissen of stofzuigen heel belangrijk. Omdat marmer een zachte vloer soort is, zal zand op den duur krassen gaan veroorzaken. En dat wilt u graag voorkomen. Tevens zult u de vloer wekelijks vochtig dienen te reinigen. Wij kunnen u adviseren over de juist materialen en producten. Zo kunt u weer heel lang genieten van een mooie glanzende marmer vloer.

Ons service gebied in Limburg & Brabant:
Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Best, Den Bosch, Uden, Veghel, Helmond, Gemert, Venlo, Roermond, Weert, Echt, Sittard, Geleen, Brunssum, Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en Maastricht.

Onze adviseur komt u graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bel ons of maak eenvoudig gebruik van het contact formulier.

Klik hier

Marmer vloer reinigen en polijsten

Limburg & Brabant

Contactinformatie
Chem-Dry Tapiclean
Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven
klantenservice@chemdrytapiclean.nl
0800-0212100
Tweede adres
Chem-Dry Tapiclean
Oude Landgraaf 20A
6373 BA Landgraaf
0800-0212100


Anderde diensten:

- Tapijtreiniging

- Meubelreiniging

- Karpetreiniging

- Grindvloer reinigen

- Tegelvloer schoonmaken

- Vloerbedekking reinigen

- Natuursteen vloeronderhoud

Terug naar Home pagina

Liever telefonisch contact? 

Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur.