Marmer vloer reinigen en polijsten - Valkenswaard

Marmer reinigen en polijsten

Valkenswaard

Waarom een marmer vloer reinigen en polijsten?

Een marmer vloer behoort tot de zachte steensoorten en bestaat voornamelijk uit kalk. Veelal wordt er voor een marmer vloer gekozen vanwege de mooie glanzende en luxe uitstraling. En niet onbelangrijk omdat het vrij eenvoudig te onderhouden is. In de loop van de tijd zal door het gebruik de marmer vloer doffer worden en krassen gaan vertonen. Het is dan goed om de marmer vloer grondig te laten opknappen door het te laten reinigen en polijsten. Wij vertellen u graag wat u van z'n totaal onderhoud en reiniging mag verwachten.

Ons service gebied in de regio Valkenswaard, Waalre, Bergeijk, Eersel, Hapert, Reusel, Bladel, Heeze, Leende en Eindhoven

marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard
  • Inventarisatie en offerte maken
  • Eventueel proefreiniging
  • Marmer vloer grondig reinigen
  • Polijsten van de vloer in diverse stappen
  • Mogelijkheid de vloer te impregneren
  • Advies onderhoud 
marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard

Onze klantenservice is dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen en meer informatie. Tevens komt onze adviseur u bezoeken voor uitleg en een proefreiniging. Zo kunt u met eigen ogen zien wat u van ons mag verwachten.

marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard

Wij garanderen u een perfecte uitvoering van de werkzaamheden door professionele en vriendelijke vakmensen. Bent u niet tevreden dan komen wij kosteloos opnieuw bij u langs zonder enige discussie.

marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard

Een marmer vloer schoonmaken en polijsten is een proces waarbij geen agressieve chemicaliƫn worden gebruikt. Tevens zijn onze producten Groen Gecertificeerd. Goed voor het milieu en veilig voor mens en dier.

marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard

In de meeste gevallen kunt u binnen enkele uren al weer over de marmer vloer lopen. Wanneer nodig helpen wij u met het verplaatsen van meubels. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken voor gespat op muren, deuren of meubilair.

marmer vloer reinigen en polijsten Valkenswaard

Chem-Dry Tapiclean biedt al sinds 1990 professioneel vloeronderhoud voor bedrijven en instellingen. Vanuit onze vestiging in Valkenswaard zijn wij u van dienst in de hele provincie Limburg en Brabant. Zo ook dus de regio Valkenswaard, Eersel, Hapert en Eindhoven. Ook voor het vakkundig onderhoud, reinigen en polijsten van marmer vloeren. Een marmer vloer zorgt voor een mooie frisse en luxe uitstraling. Toch kan er in de loop van de tijd wat doffe plekken en krassen ontstaan. Daarom is het goed om uw marmer vloer een soort van groot onderhoud te geven. Dat doen wij door uw marmer vloer grondig te reinigen. Daarna gaan wij de marmer vloer voor u polijsten. U kunt dan kiezen uit een matte of glanzende vloer. Veelal kunt u dan na enkele uren al weer volledig genieten van u mooie en schone vloer. 


         Marmer vloer polijsten Eindhoven | Marmer vloer polijsten Geldrop | Marmer vloer polijsten Best | Marmer vloer polijsten Helmond | Marmer vloer polijsten Sittard

Offerte en demonstratie

Klik hier

Nadat wij u marmer vloer hebben gereinigd en gepolijst geven wij u graag advies over de juiste manier van onderhoud. Voor het behoud van de vloer is regelmatig stofwissen of stofzuigen heel belangrijk. Omdat marmer een zachte vloer soort is, zal zand op den duur krassen gaan veroorzaken. En dat wilt u graag voorkomen. Tevens zult u de vloer wekelijks vochtig dienen te reinigen. Wij kunnen u adviseren over de juist materialen en producten. Zo kunt u weer heel lang genieten van een mooie glanzende marmer vloer.

Onze adviseur komt u graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bel ons of maak eenvoudig gebruik van het contact formulier.

Klik hier

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Marmer vloer reinigen en polijsten

Wij zijn u graag van dienst in de regio: Valkenswaard, Waalre, Bergeijk, Eersel, Hapert, Bladel, Reusel, Heeze, Leende en Eindhoven.

Andere diensten:

- Tapijt reinigen

- Bank reinigen

- Grindvloer reinigen

- Tegelvloer schoonmaken

- Tapijtreiniging

- Natuursteen vloeronderhoud

- Vloerbedekking schoonmaken

- Vloerkleed schoonmaken

Terug naar Home pagina

Liever telefonisch contact? 

Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur.