Karpetreiniging Heerlen - Eindhoven - Helmond

Karpetreiniging van alle soorten vloerkleden

Karpet reiniging Heerlen - Sittard - Eindhoven - Valkenswaard - Helmond - Best - Geldrop

Karpet reiniging bieden wij al meer dan 30 jaar aan vanuit onze vestigingen in Heerlen en Eindhoven. Uw karpet reinigen wij met onze unieke koolzuurmethode. Welk soort karpet u ook gereinigd wilt hebben wij helpen u graag. Wij reinigen wollen vloerkleden, hoog en laag polig, synthetische vloerkleden, katoenen en zijde vloerkleden. Wij beloven u een veilige reiniging zonder gevaar op verkleuring of krimp. Uw karpet wordt na de reiniging speciaal behandeld met een vuilwerende laag.  Een complete karpet reiniging is inclusief halen en brengen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van oude en moeilijke vlekken. 

Karpetreiniging mooi schoon en fris

Uw karpet wordt grondig en diep gereinigd. Vlekken worden speciaal behandeld. Na de reiniging is uw karpet weer mooi schoon en fris.

Groene karpetreiniging

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf.

ChemDry vloerkleed schoonmaken ophaal service

Karpetten worden door ons wekelijks opgehaald en één week later weer bij u thuis afgeleverd. Des gewenst leggen wij het karpet voor op de plaats.

Chem-Dry Vloerkleed reinigen inclusief haal en breng service

Karpetreiniging oosterse tapijten

Of u nu een wol karpet heeft of een synthetisch karpet. Wij maken alle soorten karpetten netjes voor u schoon met onze unieke en zeer krachtige koolzuur methode. Voor elk type vloerkleed hebben wij een vakkundige behandeling met de juiste veilige reinigingsmiddelen. Zo bent u verzekert van een goed en fris resultaat zonder gevaar op verkleuring, krimp of beschadigingen. Heeft u specifieke vlekken zoals koffie, thee, wijn of inkt ook dan kunnen wij u vaak helpen. Vraag naar de mogelijkheden en onze garanties.

Karpetreiniging berber tapijt

Laat uw berber tapijt reinigen professioneel door onze vakmensen. Deze vaak hoogpolige vloerkleden mogen niet gereinigd worden met agressieve chemicaliën. Voor het schoonmaken van een berber tapijt hebben wij een aangepaste methode. Een veilige methode waarbij de structuur van het tapijt niet wordt aangetast. Wij gebruiken hiervoor een zacht en neutraal product. Onze producten zijn GROEN gecertificeerd. Uw berber wordt mooi schoon, waarbij de wol weer zacht zal aanvoelen. Zonder gevaar op krimp of verkleuringen.

Een karpet reinigen wat kost dat?

Karpetreiniging wollen tapijten

Een perzisch vloerkleed reinigen vereist een vakkundige aanpak. Deze vaak kostbare vloerkleden worden door onze specialisten met veel zorg behandeld. Het reinigen van perzische tapijten doen wij met zachte veilige producten. Waardoor de kleuren van uw pers mooi blijven. Een groot deel van de reiniging gebeurt handmatig. Op deze manier bent u verzekert van een mooi schoon resultaat zonder beschadigingen en verkleuringen.

Onze specialisten zullen er alles aan doen om uw karpet mooi schoon te krijgen. Van te voren maken wij duidelijke afspraken over wat de mogelijkheden zijn en wat u van de reiniging mag verwachten. Wij beloven u de beste kwaliteit reiniging met veilige producten met een optimaal resultaat.

Karpetreiniging 100% tevredenheid garantie

* Duidelijke prijsopgave vooraf

* Veilige reiniging voor alle soorten vloerkleden

* Met nieuwe vuilwerende laag

* Inclusief halen en brengen

* Speciale vlekverwijdering ook voor wol

* Milieu bewust GROEN gecertificeerd

* Mooi schoon en fris resultaat


Karpet reiniging Heerlen - Eindhoven - Valkenswaard - Helmond

Prijzen, afspraak maken en meer informatie: