Grindvloer schoonmaken Eindhoven, Helmond, Heerlen

Grindvloer schoonmaken Heerlen - Eindhoven - Helmond

Grindvloer schoonmaken Heerlen en Eindhoven

 Uw grindvloer laten schoonmaken - perfect resultaat

Grindvloer schoonmaken

Een grindvloer schoonmaken of strizo vloer schoonmaken is van alle soorten harde vloeren misschien wel het meest lastige om zelf te doen. Zeker als u bij de aanschaf heeft gekozen voor een open structuur. Een sier grindvloer schoonmaken kunt u dan ook beter aan de vakman overlaten. Wij reinigen uw grindvloer met een unieke methode die hiervoor speciaal ontwikkeld is. Een super grondige reiniging waardoor tot diep in de vloer alle vervuiling verwijderd wordt. Uw grindvloer wordt niet alleen mooi schoon maar is ook weer heerlijk fris en hygiĆ«nisch.

Korreltapijt, grindvloer reinigen
Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw grindvloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.
Chem-Dry Groen Label

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw grindvloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.
Volledig uitruimen is niet per se nodig

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.
Vloer is direct beloopbaar

Uw grindvloer is direct beloopbaar

Nadat wij uw grindvloer grondig gereinigd hebben mag u er gewoon over heen lopen. De meeste meubels kunnen direct terug op hun plaats. De vloer zal veelal binnen 24 uur droog zijn.
Kosteloos advies en offerte

Onze adviseur komt u kosteloos bezoeken voor alle informatie. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. U krijgt dan direct een duidelijke schriftelijke offerte. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Een grindvloer schoonmaken of strizo vloer doen wij met de Chem-Dry Tile & Stone machine. Met deze speciaal ontwikkelde machine wordt uw grindvloer onder hoge druk schoongemaakt. De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde water vindt plaats binnen een volledig afgesloten kap. Daardoor kan er geen water opspatten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de wanden of de meubels. Een grindvloer reinigen met de Tile & Stone methode is de meest grondige reiniging met het beste resultaat.


Bekijk onze korte video over vloeronderhoud. De Chem-Dry Tile & Stone methode gebruiken wij voor het schoonmaken van grindvloeren, tegelvloeren en diverse soorten natuursteen vloeren.

Grindvloer schoonmaken Heerlen - Eindhoven - Helmond

Ons service gebied in Limburg & Brabant:
Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Best, Helmond, Gemert, Roermond, Weert, Echt, Sittard, Geleen, Brunssum, Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en Maastricht Airport

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden voor u zijn

Grindvloer reinigen offerte aanvraag