Grindvloer laten schoonmaken Heerlen, Maastricht, Sittard

Grindvloer laten schoonmaken?

Wij bieden u de meest grondige reiniging regio Heerlen

Uw heeft voor een grindvloer gekozen in uw woonhuis voor de uitstraling en het comfort. Een grindvloer voelt warmer aan dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Veel grindvloeren zien er uit als zachte vloerbedekking maar hebben niet de nadelen daarvan. Wanneer u de grindvloer op een juiste manier onderhoud kunt u er echt jaren plezier van hebben. Toch zal uw grindvloer op een gegeven moment verzadigd zijn van vuil, vet en oude zeepresten. Het zelf schrobben geeft niet meer het gewenste resultaat. U krijgt het gevoel dat de vloer niet echt meer schoon wordt en begint zich af te vragen of het wel een goede keuze was. Wij hebben voor u de oplossing. Met behulp van een uniek systeem zorgen wij ervoor dat de grindvloer weer helemaal schoon en hygiënisch wordt. Ook tussen de steentjes. Voor een optimaal plezier en behoudt van uw grindvloer raden wij u aan eens eens in de twee á drie jaar de grindvloer grondig en professioneel te laten schoonmaken.
30 jaar
Ervaring & Vakkennis
8,7
Klanten beoordeling
100 %
Tevredenheid garantie
100 %
Green & Clean

Wat u van ons mag verwachten

Offerte kosten tegelvloer schoonmaken

Persoonlijk contact

Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Geen antwoord apparaat of voicemail. Nee echt persoonlijk contact met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. En bij wat meer technische vragen over de mogelijkheden van onze reiniging services helpt één van onze adviseurs u graag. Dat kan telefonisch maar ook door een kort bezoekje aan huis.
Prijsopgave tegelvloer laten schoonmaken

Duidelijke prijsopgave

Bij ons krijgt u altijd vooraf een schriftelijke prijsopgave via de email. Hierin staat wat wij voor u gaan schoonmaken, hoe we dit gaan doen en wat u van onze reiniging services mag verwachten. U weet dus altijd vooraf precies wat het gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.
Chem-Dry specialistische dienstverlening

Volgens afspraak

Onze medewerker zal op de afgesproken tijd bij u thuis komen om de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft voldoende tijd ingepland gekregen om u goed van dienst te kunnen zijn. Hij zal in overleg met u de plaats bepalen waar hij de meubels gaat schoonmaken. Indien mogelijk kan hij dit ook buiten doen op het terras. 
Chem-Dry Green & Clean

Veilig & Milieubewust

Onze reinigingsmethode is veilig voor mens en dier. Geen nare luchtjes of het gebruik van agressieve chemicaliën. Onze producten zijn groen gecertificeerd. De medewerker zal op een veilige manier werken volgens de huidige richtlijnen. Hij zal een werkplek creëren waarbij de vloer wordt afgedekt. De omgeving zal door het reinigen niet vochtig worden. En uiteraard wordt er niet gespat op kasten, deuren of muren.
Chem-Dry onderhoud advies

Gratis onderhoud & advies

Wanneer wij u meubels hebben gereinigd krijgt u kosteloos advies over het onderhoud. Wij vertellen u wat de beste methode is voor het verwijderen van bijvoorbeeld vlekken of lichte vervuiling. Tevens kan de medewerker u voorzien van de juiste producten voor een optimaal onderhoud. Zo kunt u jaren plezier hebben van u schone meubels.
Chem-Dry tevredenheid garantie

100% tevredenheid garantie

Wij willen graag dat u als klant volledig tevreden bent over onze services. U mag daarom van ons verwachten dat we alles proberen voor een optimaal mooi schoon resultaat. En mocht na de reiniging uw bevinding zijn dat het niet helemaal schoon is dan komen wij zonder discussie en kosteloos een tweede keer bij u langs.
Grindvloer laten schoonmaken Heerlen, Kerkrade, Landgraaf

Grindvloer laten schoonmaken - onze methode

Wij reinigen uw grindvloer met een uniek systeem. Wij noemen dit de Tile & Stone methode van Chem-Dry. Deze machine is een combinatie van een hoge druk reiniger en twee zware waterzuigers. Met behulp van een afgesloten kap gaan wij u grindvloer onder hogedruk spoelen. Doordat het water direct wordt weg gezogen is de vloer snel weer droog. En omdat de kap afgesloten is wordt de rest van de omgeving niet nat zoals de muren, deuren of eventueel meubilair wat niet verplaatst kan worden. Het gebruik van reinigingsmiddelen is bij deze manier van werken in de meeste situaties niet nodig. Uw grindvloer wordt dus niet alleen mooi schoon maar het is ook nog eens zeer milieubewust.

Een grindvloer reinigen wat kost dat?

Online prijsopgave

Grindvloer reinigen Green&Clean

Wanneer wij u grindvloer reinigen krijgt u de meest grondige reiniging die er mogelijk is. De grindvloer wordt echt helemaal mooi schoon en hygiënisch. Onze methode van reinigen gaat veel verder als wat u zelf zou kunnen doen met eventueel gehuurde apparatuur. Bespaar u daarom deze moeite. Want voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. De meeste vloer reinigingen zijn in een halve dag klaar. Zodat u 's avonds rustig op de bank kunt zitten op een schone vloer. Wilt u weten wat het reinigen van uw grindvloer kost vraag dan direct online een offerte aan.

Snel een prijsopgave binnen één werkdag

Chem-Dry grindvloer reinigen - Schoner | Droger | Gezonder
  • Telefoon nummer zonder tussen streepjes!!!
  • Graag hier invullen wat wij voor u kunnen doen. Eventueel met afmetingen of omschrijving. Aard van de vervuiling. Bijzonderheden etc etc.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, psd.
    Bijv. een foto waarop de gehele stoel, bank of fauteuil op zichtbaar is of tapijt woonkamer, tegelvloer etc etc.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, psd.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, psd.

Chem-Dry GRINDVLOER REINIGEN

U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken van uw grindvloer wanneer u woont in de regio: Heerlen, Simpelveld, Voerendaal, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Geleen, Sittard, Maastricht-Airport, Maastricht, Born, Nuth en Susteren.


Andere diensten:

- tapijt reinigen

- bank reinigen

- vloerkleed reinigen

- vloerbedekking schoonmaken

- tegelvloer reinigen

- tapijtreiniging

- natuursteen vloeronderhoud

- marmer reinigen en polijsten

Terug naar home pagina

Contact met onze klantenservice

ma t/m vr van 08.30 - 17.30 uur

arrow_drop_up arrow_drop_down