Covid-19 Coronavirus Chem-Dry schoonmaak

Coronavirus | Covid 19

Wat kan Chem-Dry voor u doen tijdens de corona crisis?

Al meer dan 30 jaar zet Chem-Dry zich in Nederland in voor het professioneel reinigen van tapijt, vloeren en meubelstoffen. Waarbij we zorgen dat het in huis en op de werkvloer niet alleen schoon is maar ook gezonder. Nu we ons leven moeten aanpassen vanwege het coronavirus (Covid-19) willen wij u hier graag informeren hoe wij u toch van dienst kunnen zijn op een verantwoorde manier. Zo dat wij u kunnen blijven helpen bij een gezonde woon, en werkomgeving.


Corona virus |Covid-19 |Schoonmaken |Desinfecteren | Ontsmetten


SCHOONMAKEN EN DESINFECTEREN

Het voorkomen van besmetting in huis of op kantoor begint bij het dagelijks goed schoonmaken van veel gebruikte oppervlakten zoals deuren, aanrechtblad, tafels, bureaus, stoelen etc etc. Desinfecteren is pas echt effectief als de oppervlakten eerst goed schoongemaakt worden.


Chem-Dry gebruikt hiervoor een desinfecteer middel van ziekenhuiskwaliteit. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw huis of kantoor schoner en gezonder wordt doordat we ziekte kiemen, bacteriën en virussen verwijderen.


  • Onze desinfectie middel van ziekenhuiskwaliteit is effectief in het verwijderen van 99,99% van bacteriën van harde niet-poreuze oppervlakken zoals tegels, steen, hout, laminaten en vinyl. [1]

  • Ons desinfectie middel is goedgekeurd door de EPA voor gebruik tegen het nieuwe Coronavirus SARS-CoV-2, de oorzaak van COVID-19. [2]

[1] Deze producten zijn EPA-geregistreerd antibacterieel ontsmettingsmiddel dat voldoet aan de EPA-criteria voor gebruik tegen SARS-CoV

[2] bij gebruik op harde niet-poreuze oppervlakken zoals tegels, steen, hout, laminaten en vinyl.

null

SCHOONMAKEN VAN TAPIJT EN STOFFEN MEUBELS

Het goed onderhouden en regelmatig goed schoonmaken van je vloerbedekking, vloerkleed of stoffen meubels draagt bij aan een gezondere leefomgeving zowel in huis als op het werk. Ook in tapijt kunnen zich allergenen en ziektekiemen verzamelen. Echter in tegenstelling tot harde oppervlaktes zoals een tegelvloer kan tapijt of een stoffen bank niet 100% gedesinfecteerd worden. Toch kunnen wij helpen bij een gezondere leef, en werk omgeving ook wanneer het gaat om stoffen meubels en tapijten. Uit een onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de Chem-Dry Hot Carbonating reinigingsmethode (HCE-proces) en het gemiddeld 98,1% van de algemene huishoudelijke allergenen verwijderen uit tapijten en stoffering. De meest voorkomende allergenen die werden getest, waren huidschilfers van honden en katten en huisstofmijt allergenen. Bovendien bleek ons HCE-proces, in combinatie met een ontsmettingsmiddel van ziekenhuiskwaliteit, gemiddeld  89% van de bacteriën  in de lucht in huis en  82,3% van de bacteriën  in tapijten en stoffen meubels te verwijderen.

null

De Chem-Dry benadering tijdens de corona crisis!

Veiligheidsprocedures medewerkers

Veiligheidsprocedures voor onze medewerkers.

Onze professionele vakmensen zijn opgeleid om speciale voorzorgsmaatregelen te nemen om op een verantwoorde manier de werkzaamheden bij u te kunnen uitvoeren. Hierbij houden wij het advies aan van het RIVM.

- regelmatig handen wassen

- 1,5 meter afstand

- hoesten in de elleboog

- dragen van wegwerphandschoenen indien nodig

Onze medewerkers zijn vriendelijk en zorgzaam - en uw gezondheid is onze eerste zorg.

Extra mogelijk tot desinfecteren of ontsmetten

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid u een extra behandeling aan te bieden. Zo kunnen wij harde oppervlaktes zoals aanrechtbladen, tegelvloeren of pvc / linoleum vloeren voor u desinfecteren in combinatie met vooraf eerst een grondige reiniging. Bij stoffen meubels, vloerbedekking en tapijt kunnen ze ervoor zorgen dat het ontsmet wordt. Deze extra service kan bijdrage aan een gezondere woon en werk omgeving. Chem-Dry biedt al meer dan 20 jaar de mogelijkheid aan van het ontsmetten van stoffen meubels en tapijten. Wij zorgen dat het schoon wordt maar ook gezonder.

Procedures machines en materialen

Onze medewerkers reinigen dagelijks de gebruikte machines en materialen. Als extra voorzorgsmaatregel doen onze medewerkers dit nu ook na elke klant voordat zij naar de volgende klus gaan. Dit desinfecteren doen wij met een goed gekeurd desinfectie middel van ziekenhuis kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat bij elke nieuwe klant de apparatuur weer optimaal schoon is. Dit uit voorzorg voor onze medewerkers en u als klant.

CHEM-DRY MAAKT HET VERSCHIL

Desinfectie van ziekenhuiskwaliteit

  • Ons desinfectie middel van ziekenhuiskwaliteit is effectief in het verwijderen van 99,99% van bacteriën van harde niet-poreuze oppervlakken zoals tegels, steen, hout, laminaten en vinyl. [1]
  • Ons desinfectie middel is goedgekeurd door de EPA voor gebruik tegen het nieuwe Coronavirus SARS-CoV-2, de oorzaak van COVID-19. [2]

Deze producten zijn EPA-geregistreerde antibacteriële ontsmettingsmiddelen die voldoen aan de EPA-criteria voor gebruik tegen SARS-CoV-2 bij gebruik op harde, niet-poreuze oppervlakken zoals tegels, steen, hout, laminaten en vinyl.

Hygiëne schoonmaak pakket

Chem-Dry biedt een toonaangevend schoonmaak pakket met het hoogste serviceniveau om uw huis schoner en gezonder te houden voor uw hele gezin.

Ons Hygiëne-schoonmaak-pakket omvat:

  • Grondige reiniging met behulp van ons eigen Hot Carbonating Extraction (HCE) -proces en onze groen-gecertificeerde, niet-giftige oplossing, The Natural®
  • Beschermende toepassing zodat tapijten langer schoon blijven
  • Ontsmettingsmiddel van ziekenhuiskwaliteit om bacteriën en ziektekiemen te verwijderen

Ons Hot Carbonating Extraction-proces verwijdert 98% van de allergenen uit tapijten en bekleding en 89% van de bacteriën in de lucht wanneer ons Hospital-Grade Sanitizer wordt toegevoegd. [1]

Coronavirus |Schoonmaken | Desinfecteren en/of Ontsmettten

Met extra aandacht voor de getroffen voorzorgsmaatregelen en focus voor de gezondheid van onze medewerkers en u als klant kunnen wij ook in deze tijd u helpen bij het schoonmaken van:

Als extra dienst kunnen wij harde oppervlaktes desinfecteren en tapijt, vloerkleden en stoffen meubels ontsmetten. Zo zorgt u ervoor dat het thuis en op het werk schoon blijft en gezonder. Onze professionele medewerkers kunnen de beste services en oplossing aanbevelen voor uw specifieke situatie.

Meer informatie, persoonlijk advies, offerte: