Bureaustoelen schoonmaken Vergaderstoelen reinigen

Bureaustoelen en vergaderstoelen schoonmaken

Gratis proefreiniging

Stoffen bureaustoelen en vergaderstoelen schoonmaken

Bureaustoelen schoonmaken en vergaderstoelen schoonmaken doen wij al meer dan 30 jaar voor bedrijven, overheidsgebouwen, zorgcentra en instellingen. Wij reinigen alle soorten stoffen kantoor meubels zoals bureaustoelen, vergaderstoelen en stoffen meubels van bijvoorbeeld de ontvangstruimte of de business ruimte in het voetbal stadion. Bureaustoelen en vergaderstoelen worden na verloop van tijd smoezelig en vuil. Zeker omdat veel werknemers met grote regelmatig eten op hun werkplek. Het schoonmaken van de bureaustoelen en andere gestoffeerde meubels doen wij veelal op locatie. Indien gewenst in de avonduren of het weekend. De droogtijd is zeer snel. Meestal kunnen de stoelen de volgende werkdag gewoon weer gebruikt worden.  Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. 

Stoffen kantoor meubilair reinigen wij zorgeloos - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

Bureaustoel reinigen op locatie met 100% garantie.

Bureaustoelen schoonmaken op locatie

Wij reinigen de bureaustoelen en vergaderstoelen op locatie. Dit kan zowel tijdens kantooruren, in de avonduren of het weekend. Zonder rompslomp en overlast.

Bureaustoelen schoonmaken gratis proefreiniging

Wij vertellen u persoonlijk en van tevoren wat u kunt verwachten. U krijgt een duidelijke prijsopgave. Eventueel reinigen wij eerst een bureaustoel op proef.

Bureaustoelen schoonmaken kwaliteit en service

Wij beloven u de best mogelijke reiniging te bieden. Met veilige en groene producten voor een perfect en schoon resultaat. Het zal de hygiëne van de werkplek vergroten.

Bureaustoelen reinigen - voor een fractie van de nieuwprijs!

Vraag direct een prijsopgave aan
Bureaustoelen schoonmaken Heerlen, Sittard, Geleen, Maastricht-Airport

Bureaustoelen  Reinigen

Stoffen kantoormeubilair reinigen wij met het unieke Chem-Dry procedé. Een veilige reiniging zonder gevaar op krimp of verkleuring van de stof. Wij gebruiken een zacht (milieuvriendelijk) neutraal reinigingsmiddel waarmee we de stoffen stoelen voor behandelen. Aansluitend zullen wij met behulp van de sproei-extractie methode de stoffering grondig en diep reinigen. De niet stoffen delen van de stoel zullen  ook schoongemaakt worden. Zo zal de hele bureaustoel er weer fris en netjes uit zien.  

Meer info en prijsopgave - KLIK HIER

Stoffen kantoormeubels schoonmaken Heerlen Eindhoven Helmond

Bureaustoelen hebben de eigenschap om fijn stof vast te houden en te verbergen waardoor het niet zichtbaar is. Hierdoor wordt vaak onderhoud, zoals stofzuigen, uitgesteld of helemaal niet gedaan. Het gevolg kan zijn dat de stoffering van de bureaustoelen vol zit met allergenen. Deze allergenen zullen vroeg of laat uitwerking hebben op de gezondheid van de medewerkers. Voor een gezonde werkomgeving is het dus zeker belangrijk dat ook de bureaustoelen regelmatig gereinigd worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer wij u bureaustoelen schoonmaken gemiddeld 98% van de algemene allergenen uit de stoffering verwijderd worden. 

Meer info en prijsopgave - KLIK HIER

Stoffering bureaustoelen schoonmaken Heerlen, Sittard, Valkenswaard, Eindhoven

Nadat wij u bureaustoelen of ander stoffen kantoor meubilair gereinigd hebben kunnen wij een extra vuilwerende laag op de stof aanbrengen. Het voordeel van het impregneren van de stoffering is dat nieuwe vlekken makkelijk en eenvoudig te verwijderen zijn. Een vuilwerende laag is veilig en niet zichtbaar. Door de stoffering te impregneren wordt verder onderhoud makkelijker en de levensduur van de stoffen kantoor meubels verlengd. 

Meer info en prijsopgave - KLIK HIER

Wij beloven u de meest vakkundige en professionele reiniging van alle soorten stoffering op locatie. Wij werken met veilige en GROENE producten. De stoffering zal niet verkleuren, krimpen of beschadigen. Snelle droogtijd. Wij beloven u het best mogelijke resultaat.

Meubelreiniging 100% tevredenheid garantie

Laat ons uw bureaustoelen professioneel reinigen

- Kosteloos advies 

- Duidelijke prijsopgave vooraf

- Vergroot de hygiëne

- Onze producten zijn GROEN gecertificeerd

- Geen snelle herbevuiling van de stoffering

- Nieuwe vuilwerende laag

- Grondige reiniging op locatie

- Snelle droogtijd

- Schitterend resultaat - schoon & fris

- Uitvoering overdag, avond of weekend

- Beste kwaliteit en service

Vraag vandaag nog een offerte aan of een gratis proefreiniging!

ChemDry Tapijtreiniging en Meubelreiniging
KLIK HIER!
[gravityforms id="23" title="false"]