15 oktober 2016 
1 min. leestijd

Binnenmilieu en tapijtreiniging - studie over luchtkwaliteit

Binnenmilieu en tapijtreiniging - studie over luchtkwaliteit

 

De luchtkwaliteit binnen heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het tapijt toenemen kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt. Dit kunt u voorkomen door het professioneel laten reinigen. Een Chem-Dry tapijtreiniging en meubelreiniging is effectief in het verwijderen van bacteriën uit het tapijt en meubelstoffering en verbetert ook de luchtkwaliteit.

Een onafhankelijk laboratorium heeft vastgesteld dat, wanneer er een antisepticum wordt toegevoegd aan de Chem-Dry sproei-extractie reiniging, er gemiddeld 89% van de bacteriën in de lucht en 82,3% van de bacteriën in het tapijt en stoffering worden verwijderd*.

  • Verwijderd gemiddeld 98% van de algemene allergenen uit het tapijt en gestoffeerd meubilair
  • Verwijderd, met het gebruik van een antisepticum, gemiddeld 89% van de door de lucht zwevende bacteriën en verbetert hiermee de luchtkwaliteit.

Chem-Dry voor een beter binnenmilieu:

Bij Chem-Dry is de zorg voor een goed binnenklimaat erg belangrijk, een gezonde leefomgeving, zeker wanneer u gevoelig bent voor allergieën of astma. Een Chem-Dry tapijtreiniging of meubelreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. Dit geldt zowel voor u thuis als op kantoor.

*Gebaseerd op de resultaten van een studie uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium gebruik makend van ChemDry’s Sproei-Extractie proces. Geteste allergenen zijn honden en katten huidschilfers en huisstofmijt allergenen. Resultaten van in de lucht zwevende bacteriën zijn inclusief het gebruik van een antisepticum. De cijfers zijn een gemiddelde over meerdere woningen.

Reactie plaatsen