Berber tapijt reinigen Heerlen - Eindhoven - Helmond

Berber Tapijt Reinigen. Green&Clean

Berber tapijt reinigen vestiging Heerlen en Eindhoven

Laat uw berber tapijt reinigen professioneel door de vakman met meer dan 30 jaar ervaring! Een berber tapijt schoonmaken vereist een vakkundige aanpak. Deze vaak hoogpolige vloerkleden mogen niet gereinigd worden met agressieve chemicaliën. Daarom hebben wij een speciale methode voor het reinigen van berbers en wollen hoogpolige vloerkleden. Een veilige reiniging waarbij de wol niet aangetast wordt en de structuur van uw vloerkleed behouden blijft. Uw berber tapijt wordt mooi schoon en fris. De wol zal heerlijk zacht aanvoelen.

Berber tapijt schoonmaken mooi schoon en fris

Uw berber tapijt wordt grondig en diep gereinigd. Waar nodig behandelen we de vlekken extra voor een optimaal resultaat. De wol voelt heerlijk zacht aan.

Berber tapijt schoonmaken Veilig voor mens en dier

Onze producten zijn GROEN gecertificeerd en speciaal geschikt voor het reinigen van wollen berbers. Veilig zonder gevaar op krimp of beschadiging.

Berber tapijt schoonmaken haal en breng service

Karpetten worden door ons wekelijks opgehaald en één week later weer bij u thuis afgeleverd. Des gewenst leggen wij het karpet voor op de plaats.

Wat kost een berber tapijt schoonmaken?

Berber tapijt schoonmaken

Nadat u van ons een duidelijke prijsopgave heeft gekregen met een vaste prijs wordt er een afspraak gemaakt om u berber op te halen. Ophalen en terug bezorgen doen wij wekelijks. Eventueel kunt u bijzonderheden aangeven zodat wij hier tijdens het reinigings proces rekening mee kunnen houden. In onze werkplaats wordt het vloerkleed gecontroleerd en geïnspecteerd. De berber wordt dan eerst ontdaan van alle losse vervuiling met behulp van een klopmachine. Vervolgens wordt uw berber tapijt grondig en diep gereinigd met een zacht en veilig reinigings product speciaal voor wol. Het tapijt wordt bij ons altijd behandeld tegen huisstofmijt en allergenen. Na de reiniging en de eventuele extra behandelingen wordt het tapijt op een gecontroleerde, rustige manier gedroogd. Hierdoor blijft de wol zacht. Wanneer de berber droog is controle we nogmaals of het mooi schoon en fris is. Daarna zal uw vloerkleed ingepland worden om terug te bezorgen. Veelal zal dit al na één week zijn.

Berber tapijt reinigen goed voor uw gezondheid
De luchtkwaliteit binnen in ons huis heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het vloerkleed toeneemt kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt. Dit kunt u voorkomen door uw berber tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen. Een grondige dieptereiniging van een hoogpolig wol vloerkleed is effectief in het verwijderen van bacteriën en zal de luchtkwaliteit binnens huis verbeteren. 

Onze specialisten zullen er alles aan doen om uw berber mooi schoon te krijgen. Van te voren maken wij duidelijke afspraken over wat de mogelijkheden zijn en wat u van de reiniging mag verwachten. Wij beloven u de beste kwaliteit reiniging met veilige producten met een optimaal resultaat.

Berber tapijt schoonmaken 100% tevredenheid garantie

Berber tapijt reinigen regio Heerlen - Eindhoven - Helmond

* Duidelijke prijsopgave vooraf

* Veilige reiniging voor (hoogpolige) wollen vloerkleden

* Met nieuwe vuilwerende laag

* Inclusief halen en brengen

* Veilige vlek verwijdering voor wol

* Milieu bewust GROEN gecertificeerd

* Mooi schoon en zacht resultaat


Prijzen en afspraak inplannen