Bank, bankstel, eetkamerstoelen reinigen aan huis Heerlen

Bankstel, bank, eetkamerstoelen schoonmaken

Weg met vuil en vlekken - snel en goed gewoon bij u thuis

Veelal kiest men voor stoffen meubels omdat het zo behaaglijk en comfortabel aanvoelt. Lekker warm en prettig om op te relaxen na een drukke dag vol bezigheden. Echter in de loop van de tijd zijn de stoffen meubels vuil geworden, de armleuningen voelen plakkerig en vet aan. Ook zitten er inmiddels flink wat vlekken in. Gelukkig hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schoonmaken van stoffen meubels. Voor ons zijn het dagelijkse werkzaamheden om een stoffen bank of de eetkamerstoelen weer mooi schoon en vlekkeloos te maken. Snel en goed gewoon bij u thuis.
30 jaar
Ervaring & Vakkennis
8,7
Klanten beoordeling
100%
Tevredenheid garantie
100%

Green & Clean

Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen

Persoonlijk contact 

Wij zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Geen antwoord apparaat of voicemail. Nee echt persoonlijk contact met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. En bij wat meer technische vragen over de mogelijkheden van onze reiniging services helpt één van onze adviseurs u graag. Dat kan telefonisch maar ook door een kort bezoekje aan huis.
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Bij ons krijgt u altijd vooraf een schriftelijke prijsopgave via de email. Hierin staat wat wij voor u gaan schoonmaken, hoe we dit gaan doen en wat u van onze reiniging services mag verwachten. U weet dus altijd vooraf precies wat het gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen

Volgens afspraak

Onze medewerker zal op de afgesproken tijd bij u thuis komen om de werkzaamheden uit te voeren. Hij heeft voldoende tijd ingepland gekregen om u goed van dienst te kunnen zijn. Hij zal in overleg met u de plaats bepalen waar hij de meubels gaat schoonmaken. Indien mogelijk kan hij dit ook buiten doen op het terras. 
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Onze reinigingsmethode is veilig voor mens en dier. Geen nare luchtjes of het gebruik van agressieve chemicaliën. Onze producten zijn groen gecertificeerd. De medewerker zal op een veilige manier werken. Hij zal een werkplek creëren waarbij de vloer wordt afgedekt. De omgeving zal door het reinigen niet vochtig worden. En uiteraard wordt er niet gespat op kasten, deuren of muren.
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Wanneer wij u meubels hebben gereinigd krijgt u kosteloos advies over het onderhoud. Wij vertellen u wat de beste methode is voor het verwijderen van bijvoorbeeld vlekken of lichte vervuiling. Tevens kan de medewerker u voorzien van de juiste producten voor een optimaal onderhoud. Zo kunt u jaren plezier hebben van u schone meubels.
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Wij willen graag dat u als klant volledig tevreden bent over onze services. U mag daarom van ons verwachten dat we alles proberen voor een optimaal mooi schoon resultaat. En mocht na de reiniging uw bevinding zijn dat het niet helemaal schoon is dan komen wij zonder discussie en kosteloos een tweede keer bij u langs.

Informatie & Advies & Offerte

Persoonlijk contact met onze klantenservice, bel ons dan op werkdagen tussen 08.30 en 20.30 of liever online een offerte aanvragen?
Mail ons

Complete reiniging aan huis

€ 175,-
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen

Vanaf prijs voor het reinigen van een lounge / hoekbank.

Meer info

Complete reiniging aan huis

€ 85,-
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Vanaf prijs voor het reinigen van een losse bank of bankstel.
Meer info

Fauteuil 

Complete reiniging aan huis

€ 45,-
Chem-Dry Meubelreiniging Heerlen
Vanaf prijs voor het reinigen van een stoffen fauteuil. 
Meer info
Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken Heerlen

Perfect schoon

Krachtige bankstel reiniging door de duizenden koolzuurbelletjes die het vuil omhoog stuwen.

Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken Heerlen

Milieuvriendelijk bank reinigen

Onze producten zijn Groen gecertificeerd. Veilig voor mens en dier. Green&Clean bank reinigen.

Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken Heerlen

Snelle droogtijd

Veelal zal uw bank na de reiniging weer snel te gebruiken zijn. Droogtijd ca. 4 tot 8 uur.

Stoffen bank, bankstel laten schoonmaken Heerlen

Bankstel reiniging zonder rompslomp

Geen gespat op de muren of de vloer en u hoeft zich geen zorgen te maken over het meubilair.

Perfecte reininging van 2 stoelen. Vakkundig en goed uitgevoerd. Erg tevreden met het resultaat

Bank reinigen Heerlen

Anita (bron klantenvertellen.nl)

Prima bedrijf, onze bank zag er zeer slecht

Uit en is weer helemaal schoon! Alles is uit de kast getrokken om de vlekken eruit te krijgen!

Bank reinigen Heerlen

Dominiek (bron klantenvertellen.nl)

Zes eetkamerstoelen zien er weer top uit. Door kinderhandjes hadden ze veel vlekjes. Nu zien er weer prima uit! Personeel erg vriendelijk.

Bank reinigen Heerlen

Sandra (bron klantenvertellen.nl)

Wanneer wij uw bank reinigen veelal gewoon bij u thuis krijgt u de meest grondige reiniging die er mogelijk is. De stoffering wordt vezel diep gereinigd en echt helemaal mooi schoon en hygiƫnisch. Onze methode van reinigen gaat veel verder als wat u zelf zou kunnen doen met eventueel gehuurde apparatuur. Bespaar u daarom de moeite. Want voor de prijs hoeft u het niet te laten. De meeste reinigingen van stoffen meubels in een woonhuis of appartement zijn in een halve dag klaar. De meubels hoeven het huis niet uit. De droogtijd is tussen de 4 en 8 uur. Wilt u weten wat het reinigen van uw bankstel of eetkamerstoelen kost vraag dan direct online een offerte aan.

null

Snel een prijsopgave binnen één werkdag

Chem-Dry bankstel reinigen - Schoner | Droger | Gezonder
CHEM-DRY BANK REINIGEN

U kunt bij ons terecht voor uw bankstel schoonmaken wanneer u woont in de regio: Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Hoensbroek, Voerendaal, Simpelveld, Nuth, Geleen, Sittard, Born, Susteren en Gulpen, Vaals en Maastricht.


Liever telefonisch contact? 

Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur.